Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egyesek miért csak az egyik...

Egyesek miért csak az egyik VGA gyártótól hajlandóak kártyát venni?

Figyelt kérdés
Aki semmi pénzért nem venne ATI vagy NVidia kártyát, attól kérdem miért nem? Nem az ár/érték arány a fontos?
2009. febr. 26. 15:56
 1/4 AdamMcKraken ***** válasza:
Szerintem ez személytől függ h ki miért! Főleg azért is mert nem mondható h az egyik rossz a másik jó, mindkét cégnek vannak jó kártyái és kevésbé jó, kategórián belül változik pl tudomásom szerint a csúcskategóriás kártyáknál most az nVidia újra előnybe került az új GTX295-el de ez változik. Másik meg h van egy ilyen elterjedt nézeth az nVidia kártyáknak a teljesítménye a jobb, az ATI-nak meg a (kép)minősége... Én személy szerint mindig is nVidiás voltam, mert nekik a termékét szoktam, meg, annak tudom h a beállításai hogy jó, hogy nem, stb... És speciel idáig mindig amikor videokarit vettem akkor abban a kategóriában pont az nVidiás kártyák voltak a jobbak! :)
2009. febr. 26. 16:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Én AMD párti vagyok ebböl következik hogy ATI t vesszek meg idáig az összes gépembe Ati volt kivéve a laptopomba

és nekem az ATi sokkal jobban bejött a beállításai miatt is meg úgy minden miatt szóval ha videókarit veszek akkor biztos hogy ATi lesz !!

2009. febr. 26. 16:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Szintén AMD-s vagyok. Régebben 9550-em volt, most 3850-em van, a következő is Ati lesz, 4830.

Mostanában felejtős az Nvidia, nagyon magasak az árai az Ati-hoz képest, ezért most Atit érdemesebb választani.

2009. febr. 26. 17:48
 4/4 anonim válasza:
Én nVidiás. Régebben volt ATI 128 Pro és egy 9300 de most nVidia 8800GTS van a gépben. Nekem mindegy milyen a márka csak a pénzt kifizetem érte tegye azt ami...
2009. febr. 26. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!