Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Valaki nem fél ettől?

Valaki nem fél ettől?

Figyelt kérdés
Látom mindenki vesz hardvereket mostanában.Én nagyon sok helyen láttam azt, hogy "kiváló minőségű japán kondenzátorok".Dehát ott most NAGY SUGÁRZÁS van.
2011. márc. 30. 19:28
 1/9 anonim ***** válasza:
vegyél egy geiger számlálót és kimutathatod ,ha valami sugárzik ^^
2011. márc. 30. 19:33
 2/9 anonim ***** válasza:

Amit te itt veszel, az jóval azelőtt érkezett ide.

Vámon nem engedik át azokról a területekről származó termékeket. Meg a japánok ilyen egyenes fajták, nem is küldenék.

2011. márc. 30. 19:34
 3/9 Panda Péter ***** válasza:
87%
inkább sugározzon minthogy elpukkanjon és vigye magával az egész gépet...
2011. márc. 30. 19:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Jaj istenem, de irigyellek! Akkor nem paráztál, mikor látni nem lehetett a szmogtól? Egyszer úgyis meg kell dögleni! Hidd el, a stressz előbb kinyír! Főleg ha ilyen sz*arságokból képes vagy ügyet csinálni! Amúgy meg Japánban MOST van sugárveszély, 1 hónapja pl. még nem volt! Nem mellesleg irigyellek, hogy te japán cuccot be tudtál szerezni, mikor mindent Kínában gyártanak. Gondolom, még anyuval laksz...
2011. márc. 30. 19:56
 5/9 Panda Péter ***** válasza:
nem mindent gyártanak kínában. igenis vannak japán kondik.
2011. márc. 30. 20:22
 6/9 A kérdező kommentje:

1.Ebben teljesen igazad van, hogy 1szer meg kell halni,csak nem mind1, hogy mikor

2.Nállunk nem volt szmog

3.Még nem szereztem be csak tervezem

4.Nézd meg ezt a videót 1:11-nél! http://www.youtube.com/watch?v=at7wJZC53o8 (láthatod, hogy oda van írva ez:JAPANESE)

5.Az lehet,hogy anyunál lakom, de én normálisabbnak tartom magam egy városi degenerált majomnál, aki azzal van elfoglalva, hogy másokat csesztessen

am a többieknek köszi a választ

2011. márc. 30. 20:34
 7/9 anonim ***** válasza:
de, én is félek... XD
2011. márc. 30. 20:37
 8/9 anonim ***** válasza:
82%
Istenem, de sötét emberek vannak. Persze, egész Japánban akkora hatalmas sugárzás van, hogy ha bekapcsolod a tévét, amin épp anime megy azonnal szörnyet fogsz halni.
2011. márc. 30. 21:22
 9/9 Panda Péter ***** válasza:
56%

kedves kérdező, ne személyeskedj itt, ha kérhetem, mert tényleg kapitális baromság a kérdés, amit feltettél, nekem is nagy lelkierő árán sikerült normális választ adnom, és nem valami vicceset.

az animés poénra meg ment a zöld :)

2011. márc. 30. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!