Mennyiért adhatnál el a gépem? Specifikációk lentebb.
Táp: Chieftec GPS-550AB_A
Alaplap: ASUS P5Q-E
Cpu: Intel Core 2 Quad Q6600 Arctic Cooling Freezer 7 Pro hűtéssel
RAM: 4gb kingston 1066mhz CL6
VGA: Galaxy 8800GTS 512
HDD: 500gb Samsung spinpoint f1 + SEAGATE Barracuda 200GB SATAII + Samsung 200GB SATAII
Ház: Super flower Melody SF-465T1-BK
Úgy hiszem eléggé minőségi cuccokról van szó. Egyedüli kivétel talán a ram. Eleinte crucial cl5-ös tuning ramok voltak benne, egy gigabyte lappal, de az alaplap elszállt, és vitte a ramokat magával. Az alaplapnak visszakaptam a pénzét(abból vettem az asus-t), a ramot viszont nem cserélték. :/ Így jött az óccsó kingston.
A proci fesz. emelés nélkül 3ghz-en teljesen stabil. Igaz kicsit melegszik, de 100% terhelésnél se megy 75fok fölé. Egy jobb hűtővel fesz. emelés nélkül szerintem simán meglenne a 3,4 is. Emeléssel talán 3,8 is.
Bocs, elírtam a kérdést.
Helyesen:
Mennyiért adhatnám el a gépem? :P
50? Hú, az érzékenyen érintene, ha annyit érne. :D
De azért kezdetnek nem rossz. :)
Azért durva, hogy mennyire csökken számtechben mindennek az ára. Nem túl jó hobbi ez. :/
Az árak újonnan kb így néztek ki:
Táp: 20k
Alaplap: 38k
CPU: 60k
RAM: 30k
VGA: 68k
Winyók már nemtudom, legyen csak 20k
Ház: Szintén nemtudom, legyen 10k
Szóval újonnan 2 éve a gép kb. 250.000 volt. :D
nagyon hamar megy az ár :S
most vettem gépem poton 110k forintért most megnéztem vásárolt üzlet lapján össz 95 ezer forint. -.-
nem telt el 2 hét -.-
ezelött 1-200 forintott változott lefele az ár mostmeg. -.-
Alaplap: 15k
CPU: 18K
RAM: 10K
VGA: 10K
HDD: Samsung 500: 6K
Samsung 200: 3K
Seagate 200: 3K
Táp: 5K
Ház: 5K
Használtpiacok legjobb ajánlatai alapján ezek az árak egyenként. Ugyebár a használtpiacon a legjobb ajánlat szabja a többi áru megvételi esélyét. Ezeken az árakon nagy valószínűséggel egy hónapon belül meglenne az első vevő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!