Fura kerregő hang. Mi lehet?
Figyelt kérdés
Bekapcsoláskor a gép fura kerregő hangot ad ki addig, míg nagyjából be nem tölt egyészen desktop-ig.
Azt hiszem a táp adja ki a hangot. Lehet a ventilátor. Nem tudom. Mi lehet a gond? Meg lehet oldani, anélkül hogy vennem kéne egy újat? Gondolok arra, hogy csak egy kis ventilátor surlódás, amit segít egy kis műszerolaj, vagy ilyesmi.
2011. márc. 30. 10:33
1/5 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen. Igen a tápventilátor az.
Én 1x 1x rácsaptam házgyári módon aztán jó volt.
Igaz azóta lecseréltem, de a másik gépen ahol most lakik nincs ilyen gond.
2/5 A kérdező kommentje:
Ezt kihagytam, de csaptam már én is oda neki, és elmúlt. De most vissza jött. De nem szeretném súlyos testisértés alá vetni a gépet folyamatosan. :D
2011. márc. 30. 10:42
3/5 anonim válasza:
Enyémnél úgy vettem észre, hogy 8-as volt benne... Beljebb igazítgatod és jó lesz sztem, ha ott is ez van.
4/5 anonim válasza:
Ha a táp már nem garis, és alap szinten értesz az elektronikához, akkor veszel egy ilyet: [link] , és beépíted.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Alapszint megy. Piszkáltam tegnap, még most se jó. Így tényleg venti csere lesz.
2011. márc. 31. 06:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!