Core i5 konfiguráció, vélemények?
Egy olyan konfig érdekel, ami egyrészt árban 150k Ft körül mozog(az nem gond ha kevesebb), másrészt persze minél erősebb.Cél egy erős játékgép,ami időtálló.Mekkora esélyem van az alábbi konfiggal crysis 2-t 1920*1080 felbontásban max grafikán játszani?Ha nem, miért?Melyik elem illik a legkevésbé a többi közé,hogyan kéne változtatni?A lista nem teljes, egyelőre ennyi van meg az elképzelésemből..
+1:Amazonról rendeléssel kapcsolatban vélemények?Az árak miatt mindenképpen jó üzletnek tűnik.Köszi a segítséget!
Alaplap:ASUS P7P55D-E PRO
Proci:Intel Core i5-760
Ram:Corsair 4GB Dual DDR3
VGA:MSI GeForce GTX560 1 GB DDR5
Esetleg:
SSD:OCZ Technology 120 GB Vertex 2
erős konfig, de ennyi pénzből én már inkább Sandy Bridge procit vennék, gyorsabb, jövőtállóbb. plusz a videókaresznak HD6850-et raknék, de már ajánlottam másnak is azt a kártyát, szóval lehet hogy néhányan már unják :D
viszont a legfontosabbat nem írtad le: milyen lesz a táp?
nincsenek, de szerintem elég egy kingston is. és ha nem akarsz rá a rendszeren kívül sok mindent rakni, akkor elég bőven 64gb is.
tápból ehhez a konfighoz én egy chieftec CTG-t ajánlok, 400 és 500W között, attól függően, hogy mennyi tartalékot akarsz hagyni a konfigban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!