Hogyan tudom a laptop kártyaolvasóját használni?
Figyelt kérdés
(Úgy rémlett, láttam egy hasonló kérdést valamikor nemrég, de egyszerűen nem találtam).
Toshiba Satellite típusú laptopom van, beépített memóriakártyaolvasóval. Nem vagyok teljesen számítástechnikai analfabéta, de el nem bírom képzelni, hogy hogyan tudnám használni. Elvileg olvasnia kéne a telefonom memóriakártyáját, de már minden pózban kipróbáltam, lötyög, kiesik, semmi reakció. Tudna valaki segíteni?
2009. febr. 25. 20:07
1/3 anonim válasza:
A telefonodba MicroSd kártya van, a gép csatlakozója normál Sd széles. Kell egy kis adapter a csatlakozáshoz, amibe bedugod a kicsi kártyád, azt meg a gépbe. Általában a kártyával együtt van csomagolva ez az adapter, elég nehéz külön szerezni...
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi :) Nem kaptam ilyesmit a telefonhoz, úgy hogy ez érdekes lesz... :D
De akkor ezek szerint a sima SD, XD, stb. kártyáknak simán bele kell menniük, és ott maradniuk.
2009. febr. 25. 23:50
3/3 anonim válasza:
Igen a normál méretűek simán bele mennek. A telefonod adatkábellel összeköthető (ha olyan) a számítógéppel, akkor tudsz adatokat leszedni. Talán jobb is ezen keresztül kommunikálni, mert a telefonok problémáznak, ha a kártyát más rendszer is kezeli úgy tudom. De menj be egy telefonos szaküzletbe, segítenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!