Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért megy a CPU maghőmérsékle...

Miért megy a CPU maghőmérséklet 50 °C fok főlé?

Figyelt kérdés
Eddig nem szokott 45 fölé menni, főleg úgy, hogy nem használtam csak ment több mint egy órát! Nincsen túlhajtva alap órajelen megy a gyári hűtővel. Tegnap direkt ki is tisztítottam gondoltam a sok por miatt van. Volt is benne nem is olyan kevés de még mindig olyan meleg... (Intel Celeron 2.00 GHz...)
2011. márc. 28. 13:55
 1/10 anonim ***** válasza:
Haldoklik a hűtője vagy a táp és kevesebb energiát vesz fel, más ötletem nincs.
2011. márc. 28. 14:02
 2/10 A kérdező kommentje:
Aj-aj. Remélem nem :(
2011. márc. 28. 14:05
 3/10 bix ***** válasza:
50 fok fölött még nem lesz baja. melegebb a szobahőmérséklet pl azért. vagy kezd csapágyas lenni a venti. 70 fokig nem kell aggódni, ha túlmelegszik egyszerűen lekapcsol. érdemes szellőztetőventiket tenni a gépbe, ha jön a nyári kánikula azért erre simán rádobhat egy 10-est.
2011. márc. 28. 14:07
 4/10 A kérdező kommentje:
Jó akkor valami ventit még veszek bele a lehető leghamarabb. Ha elkezd tönkremenni gondolom vannak jelei(hang vagy valami) ugye?
2011. márc. 28. 14:09
 5/10 anonim ***** válasza:
Ja hát egyelőre még nincs gond a hőmérséklettel. Nem feltétlen hallod ha kezd tönkremenni, lehet csak lassabban forog. Én gépemnél valószínűleg a táp rossz, nálam minden indításnál berreg a venti mint egy traktor, de 2perc múlva semmi hangja. Mivel nincs fölös tízezrem egy tápra, én úgy oldottam meg, hogy levettem a gépház oldalait, így jobban szellőzik.. :D Már vagy 1éve ilyen, egyelőre nincs gond.
2011. márc. 28. 14:34
 6/10 A kérdező kommentje:
Én is levettem a bal oldalát de hát így is ilyen meleg. Kerregő hangom nekem is volt még az előző videokártyámnál, csak sajnos meghalt :(
2011. márc. 28. 15:13
 7/10 anonim ***** válasza:
lehet hogy amikor takarítottad megmozdult és nem érintkezik az alján a paszta...kend újra valami jó hűtőpasztával, de 50 foknál még tényleg nem kell aggódni...
2011. márc. 29. 10:57
 8/10 A kérdező kommentje:

Még volt rajta egy csomó bár nem tudom, hogy mennyit kell rá rakni. Azért majd veszek és cserélem rajta.

Köszi a válaszokat.

2011. márc. 29. 17:30
 9/10 anonim ***** válasza:
lehet hogy van rajta egy csomó de ha meg van keményedve akkor sz@rt sem ér...pasztázd újra....ugy már nyugodtan alszol majd :)
2011. márc. 29. 17:53
 10/10 anonim válasza:
Nézd meg vagy cseréld ki a hővezető pasztát.
2015. júl. 22. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!