HOGYAN TUDOM KIKAPCSOLNI A CAPS LOCKOT?
Figyelt kérdés
TEGNAP VÉLETLENÜL BEKAPCSOLTAM ÉS MOST NEM TUDOM HOGYAN TUDNÁM VISSZA KIKAPCSOLNI. AZ ÖSSZES BARÁTOMAT NAGYON IDEGESÍTI, OLYAN MINTHA NETEN KERESZTÜL FOLYAMATOSAN ORDIBÁLNÉK VELÜK. KÉRLEK SEGÍTSETEK.2011. márc. 28. 00:47
1/7 anonim válasza:
nyomd meg mégegyszer a Caps Lock billentyűt (bal oldalon Shift fölött, Tabulátor alatt).
2/7 anonim válasza:
A BILLENYTYŰZETEN VAN EGY GOMB (az A betű mellettI amire rá van írva,hogy Caps Look. Na ezt a gombot nyomd meg,és újra kis betűkkel fogsz írni
3/7 anonim válasza:
Szia!
Régen velem is előfordult, hogy véletlenül bekapcsoltam és így kellet dolgoznom egy hétig mire megmutatták hol kell kikapcsolni. Ügyvédi irodában dolgozom majdnem ki is rúgtak miatta:(
Szóval az a hosszúkás gomb amin van egy balra és egy jobbra nyil.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm sikerült :)
2011. márc. 28. 01:02
5/7 anonim válasza:
"...Szóval az a hosszúkás gomb amin van egy balra és egy jobbra nyil...."
Majdnem. :)
Az a Tabulátor gomb, de az alatt ott van a caps lock is.
6/7 anonim válasza:
Ez kamu.A nevét tudja,de a gombot nem találja?De amúgy mindegy.......
7/7 anonim válasza:
Nekem egy nagyon régi, 15 éve bevált módszerem van rá. A technikát nem árulom el, az eszközt megsúgom: csavarhúzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!