Véletlen megnyomtam az alvó állapot gombot a billentyűzeten, elsötétült a kép és elaludt az a zöld LED ami mutatja hogy megy a gép. Most pedig nem indul el. Miért?!
Figyelt kérdés
Épp törölgettem a billentyűzetet és véletlen megnyomtam. A monitor elsötétült és a zöld LED kialudt. Most amikor beakarom indítani a gépet a ventillátorok, CD-rom elindul, de a LED nem világít és a monitor is fekete marad. Még a demo képernyő sem jön be. Mármint az ami indításnál kiírja hogy mennyi memória van meg ilyenek. Csak simán fekete marad a képernyő. Mi lehet a probléma? Kábeleket meg ilyeneket megnyomkodtam/mozgattam. De semmi. Nagyon kérném a segítségetek! (Ezt egy másik gépről írom.) Nagyon szépen köszönöm!2011. márc. 27. 15:26
1/9 anonim válasza:
áramtalanítsd le a gépedet. (ha nem tudod hogyan kell, húzd ki a hálózati csatlakozót, várj 5 másodpercet, és dugd vissza, majd kapcsold be a géped.
3/9 A kérdező kommentje:
Próbáltam de semmi :(
2011. márc. 27. 15:34
4/9 A kérdező kommentje:
Ha kiszedem azt a kis lapos elemet akkor milyen beállítások vesznek el? Biosé? Vagy micsoda?
2011. márc. 27. 15:35
5/9 anonim válasza:
szerintem kikapcsolt a monitorod mert nem érzékelt bejövő jelet, kapcsold be a monitort is(azon is van power gomb) és már jó is lesz.
6/9 anonim válasza:
Bekapcsolásnál POST hang van? (Egy rövid csippanás, ha minden rendben.)
7/9 A kérdező kommentje:
Az a gond hogy tönkrement az a kis "hangfal szerűség" vagy mi ami kiadja azt a hangot. Már régóta rossz. Monitort is próbáltam ki-be kapcsolni.
2011. márc. 27. 15:39
8/9 A kérdező kommentje:
Egyébként amikor bekapcsolom a monitort azt írja No Signal (nincs jel)
2011. márc. 27. 15:41
9/9 A kérdező kommentje:
Ja már megvan! Resetelnem kellett a BIOS-t. (Elemet kiszedtem és visszaraktam) Azért köszönöm mindenkinek aki segíteni akart!
2011. márc. 27. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!