Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha van a kártyán kettő DVI...

Ha van a kártyán kettő DVI cs. Akkor a kettő monitor használatát mi indokolja. Már aki használja vagy mikor előnyös és kinek?

Figyelt kérdés
2009. febr. 25. 11:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az egyiken játszok, a másikon látom hogy a voice chatre ki lép fel, vagy megy rajta egy film, vagy neten nézem merre kell mennem, stb.
2009. febr. 25. 11:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Ez nem luxus vagy nem sznobizmus?
2009. febr. 25. 11:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem 2 db 4 kijöveteles kártyám van, a monitorok a falon mert az asztalon nem fér el mind, luxusnak luxus mert messze nem volt olcsó, de a munkámhoz kell. Ha gazdasági elemzőnek lenni sznobság, akkor az vagyok.
2009. febr. 25. 12:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem sértésnek szántam és ezért bocsi.Akinek a munkához kell az teljesen más.
2009. febr. 25. 12:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nem tudom, hogy sznobság-e vagy sem. Akartam egy LCD monitort, de a régit is a rendszerben hagytam (CRT). Elfér, akkor meg miért ne? Más tv-t néz játék (MMORPG, ami néha percekig utazással, várakozással telik) közben, én meg filmet. Vagy csak kíváncsi vagyok.
2009. febr. 25. 12:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Pl akkor is jó, ha van dvi-os hd tv-d is (egyre többre tesznek ilyen csatit is), de nincs blu-ray lejátszód, akkor simán ki lehet kötni a gépet a tv-re is. (Gáz a 19-21 colos monitoron nézni a full hd mátrixot, sokkal jobb egy 102-es lcd-n). És így nem kell kihuzogatni-bedugdosni mindent.

Egyébként grafikai munkákhoz is nagyon jól jön, amikor 78 ablak van nyitva, nem kell 54-et kattintani, hogy lássad mindet, csak elfordítot a fejed.

2009. febr. 25. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!