ZTE zxv10 w300b működik router ként?
Na mi mindenre is jó ez a Google: :)
"Szevasztok !
Örömhírrel jöttem akik ilyen nyűggel küzdenek, mert sikerült megcsinálnom. Felhívtam az invitelt és megkérdeztem pontosan hogy tudom elérni a routert mert egyik barátomnál vagyok és be kellene állítani, persze egyből felajánlotta h majd ő megcsinálja. Mondtam neki h jelenleg "sajnos nincs net" csak lanozni szeretnék.
Nos első lépés a hálókártyát be kell állítani a következő képpen:
IP cím: 192.168.1.2
Alhálózati maszkot alapon hagyjátok
Alapért. átjáró: 192.168.1.1
A következő lépés hogy a lan kábelt tegyétek az csodaeszköz (ZTE) 4-es lan portjába, mert csak érdekes módon ezen a porton működik a configolás. A többi porton is be fog engedni csak ha bármire kattintotok kapcsolat nélküli mód felirattal találjátok magatokat szembe és semmit sem enged csinálni.
Ennyi a dolog és utána már működik is az emlegetett 192.168.1.1
Tehát ezt írjátok be a böngészőbe és már be is ugrik a user és a jelszó. Oda pedig - user , 1234 gépeljétek be és VOÁLÁ.
Sok sikert"
Start-> Futtatás..-->írd be: ncpa.cpl -->OK
Majd jobbklikk a hálókarira -->Tulajdonságok
Majd az általános fülön jelöld ki:TCP/IP protokoll -->Tulajdonságok gomb
A többire majd rájössz..
Nekem ehhez a témához annyi kérdésem lenne, hogy én is hasonló problémával küzdök, ugyanilyen wifis modemem van, meg sima routerem, nem wifis. Meg lehet-e valahogy csinálni, hogy legyen wifis net, és vezetékes is?
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!