Mi a vélemény a GTX 590-ről?
naná hogy erősebb, mivel két grafikus processzor van rajta. de én, ha lenne rá pénzem sem venném meg, mert egy átlagfelhasználónak feleslegesen erős, drága és nagy fogyasztású. nehezen tudnék olyan játékot mondani, ami full hd felbontáson és maximum beállításokkal két vállra fektetne mondjuk egy hd6870-et/6950-et, de még egy 6850 is bőven elég mindenre (sőt lehet lentebb menni is, gtx460 ugye).
véleményem szerint csak a szemellenzős nVidia fanboyok és a Crysist majmoló vérpistikék fogják megvenni ezt a kártyát.
Mi a véleményem?
ha ilyen sok pénzed van adj nekem is XD
paraszvakítás semmi más nincs ember aki kihasználna ekkora teljesítményt játékkal (normális átlagfelhasználóra gondolok)
persze aki 3 monitort akar használni hogy életszerűbb legyen stb annak meg ajánlanám az ÉLETET nagyon jó játék és mégcsak kockának se fogják csúfolni az embert
szerintem a japán atomerőmű is 1 ilyen quad sli től adta meg magát mert embertelen a kari fogyasztása és a melegedését inkább hanyagoljuk vízhűttés nélkül kb 1mhz ráhúzol +ba es elolvad a gép oldala
2. nak mondom, hogy egy vasam sincs :D
Csak kiváncsi vok hogy milyen lett...
De úgy halottam hogy az órajelek nem vmi nagyok
játékra sok de grafikai munkára meg nem azt mondom hogy kevés, de....
mire kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!