Sapphire Radeon HD3850 512MB AGP csatlakozása dual-DVI tudom a régi csöves monitorhoz kell adapter de a kérdésem hogy mért van rajta kettö DVI és hogyan kell használni?
Figyelt kérdés
2009. febr. 24. 17:07
1/5 anonim válasza:
hö???
Azért van rajta 2, hogy 2 monitort tudj rácsatlakoztatni. (Akár kiterjesztett, akár klónozott asztallal). Használata kicsit furfangos, ugyanis rá kell dugni a monitort, és működik. Jó esetben.
2/5 A kérdező kommentje:
Én valami másra gondoltam.Az egyszeres kábelek egy TMDS 165Mhz-es átadót használnak, a duplák pedig kettőt. A dupla-kapcsolatú DVI dugók megduplázzák az átvitel erejét, amely által magasabb sebességet érnek el és jobb jelminőséget, például egy egyszeres DVI csatlakozó 60Hz-es LCD 1920 x 1080-as felbontást eredményez, ugyanakkor egy DVI dupla csatlakozó 2048 x 1536-os felbontást.
2009. febr. 24. 17:36
3/5 A kérdező kommentje:
Ezt kéne valahogy meg értenem.
2009. febr. 24. 17:38
4/5 anonim válasza:
Jaaa, hogy így érted. Akkor is a fenti válaszom érvényes, ugyanis a dual-dvi nem arra utal, hogy 2 csati van a kártyán, hanem arra, hogy maga a csatlakozófelület teljes sávszélességű. Kihasználásához egy egyszerű "dual dvi" kábel kell, amibe be van kötve 24+5 láb. A "single dvi" kábelben csak 18+1 vagy 18+5 van bekötve.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi most már jobban értem.
2009. febr. 24. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!