ASUS GT 440. Miért olyan "fos" ez?
Miért olyan rossz is ez a GT 440?
Mindenki csak szidja.
Max annyi a gyengesége hogy 3200 Mhz-en mennek a memóriák de ezt fel akarom majd húzni 3600 Mhz-re mert informatikus barátom szerint simán megy ennyit hosszútávon. (neki is ilyenje van).
Egy link: [link]
Például HD 5670-nél nem hinném hogy rosszabb.
igazából iskolapéldája vagy annak a pszichológiai folyamatnak, hogy ha az ember hoz egy döntést (esetedben a videókártya megvétele), és az a döntés kompromittálódik (azt mondják a kártyára hogy szar), akkor beindul egy automatikus védő-mechanizmus (nem is olyan szar, sőt, igazából tök jó, stb.)...
már leírtam párszor. HA NEKED JÓ, ha neked elég, amit kínál, akkor NE ÉRDEKELJEN hogy mások mint mondanak.
amúgy a tuningolást egy jó hűtő, és némi tapasztalat/utánaolvasás előtt én nem ajánlom.
Oké köszi mindenkinek.
Már egy hete a tuning oldalakat böngészem hogy ezt a kártyát meddig húzták milyen hűtéssel stb...
Egyébként én is GTS 450-et néztem először csak hát az ára már túl magas.
Egyébként mate lehet nem hiszed el de a mostani kártyám (nvidia geforce4 MX 4000 128 Mb mem 331 Mhz-es, 250 Mhz-es chip órajel) viszi a COD 2-t 1280x960-ba 2-es AA-val anisotropic szűréssel. Akkor gondolom ez is jó játékra bizonyos szintig.
Még egyszer köszi mindenkinek csak egy másik fórumon nem sikerült megérteni engem hogy nincs pénzem se GTS 450-re se HD 5770-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!