Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » ASUS GT 440. Miért olyan...

ASUS GT 440. Miért olyan "fos" ez?

Figyelt kérdés

Miért olyan rossz is ez a GT 440?

Mindenki csak szidja.

Max annyi a gyengesége hogy 3200 Mhz-en mennek a memóriák de ezt fel akarom majd húzni 3600 Mhz-re mert informatikus barátom szerint simán megy ennyit hosszútávon. (neki is ilyenje van).

Egy link: [link]

Például HD 5670-nél nem hinném hogy rosszabb.

2011. márc. 24. 21:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Most ez egy olyan dolog, ki mondta, hogy xar. Én biztos nem, nekem nem ilyen van, de attól még lehet jó. Az viszont igaz, hogy vannak nála jobbak is meg rosszabbak is.
2011. márc. 24. 21:55
 2/5 Panda Péter ***** válasza:

igazából iskolapéldája vagy annak a pszichológiai folyamatnak, hogy ha az ember hoz egy döntést (esetedben a videókártya megvétele), és az a döntés kompromittálódik (azt mondják a kártyára hogy szar), akkor beindul egy automatikus védő-mechanizmus (nem is olyan szar, sőt, igazából tök jó, stb.)...

már leírtam párszor. HA NEKED JÓ, ha neked elég, amit kínál, akkor NE ÉRDEKELJEN hogy mások mint mondanak.

amúgy a tuningolást egy jó hűtő, és némi tapasztalat/utánaolvasás előtt én nem ajánlom.

2011. márc. 24. 22:04
 3/5 mate0117 ***** válasza:
jó kártya ez multimédiára(hd filmek) de játékra egy gts450 min kő manapság hogy ne low -on játszáll
2011. márc. 24. 22:14
 4/5 A kérdező kommentje:

Oké köszi mindenkinek.

Már egy hete a tuning oldalakat böngészem hogy ezt a kártyát meddig húzták milyen hűtéssel stb...

Egyébként én is GTS 450-et néztem először csak hát az ára már túl magas.

Egyébként mate lehet nem hiszed el de a mostani kártyám (nvidia geforce4 MX 4000 128 Mb mem 331 Mhz-es, 250 Mhz-es chip órajel) viszi a COD 2-t 1280x960-ba 2-es AA-val anisotropic szűréssel. Akkor gondolom ez is jó játékra bizonyos szintig.

Még egyszer köszi mindenkinek csak egy másik fórumon nem sikerült megérteni engem hogy nincs pénzem se GTS 450-re se HD 5770-re.

2011. márc. 25. 13:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Mindenkinek az jó amire pénze van. Hiába szidják, ha nem tudsz 100k-ért vga-t venni.
2011. márc. 27. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!