USB flash (Kingstone 8, 00GB) nem mukodik! Miert?
Amikor berakom a flash-em akkor azt irja ki hogy a "A meghajtoban talalhato lemezt hasznalat elott formazni kell"
Es amikor rakattintok hogy formazas akkor azt irja ki hogy "A Windows nem tudja formazni a lemezt"!
Amikor meg akarom nyittani a flash mappajat azt irja ki hogy "nincs ilyen meghajto"
Es sehogy sem tudom formazni!
Ha valaki valmi segitseget tud nyiujatni akkor azt erosen megkoszonnem!
Elore is kosszonom!
Koszi a valaszokat de amikor frissiteni akarom azt irja , hogy "A Windows megallapitotta , hogy a lemez naprakesz!"
Es nem frissiti!
nem ért véget az élet ciklusa ez badarság 3 embert is túl él egy ilyen
próbálj meg ha van rá lehetőséget másik gépen megnyitni vagy másik pendrájvot a gépedbe tenni
Ugyanebben a cipőben jártam, csak egy Kingmax-al.
Én találtam a gyártó weboldalán recovery programot, ami nem az adatokat, hanem magát a hw-t hivatott helyrekalapálni, az általad említett hiba megszűnt, egyúttal a pendrive röpke élete is a maga 16 gigájával. Mindez az UBUNTU pendrive-ra telepítése miatt. Viszont a Kingmax progija azt tanácsolta, vegyem fel a kapcsolatot a "service"-el. Kár, hogy a macska megette az utolsó postagalambot is.
Egysóval: 99% hogy kuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!