Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » USB flash (Kingstone 8, 00GB)...

USB flash (Kingstone 8, 00GB) nem mukodik! Miert?

Figyelt kérdés

Amikor berakom a flash-em akkor azt irja ki hogy a "A meghajtoban talalhato lemezt hasznalat elott formazni kell"

Es amikor rakattintok hogy formazas akkor azt irja ki hogy "A Windows nem tudja formazni a lemezt"!

Amikor meg akarom nyittani a flash mappajat azt irja ki hogy "nincs ilyen meghajto"

Es sehogy sem tudom formazni!

Ha valaki valmi segitseget tud nyiujatni akkor azt erosen megkoszonnem!

Elore is kosszonom!

2011. márc. 24. 15:18
 1/7 anonim ***** válasza:
frissítsd a drivert/illesztőprogit
2011. márc. 24. 15:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Jó eséllyel életciklusa végére ért szegény.
2011. márc. 24. 15:20
 3/7 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat de amikor frissiteni akarom azt irja , hogy "A Windows megallapitotta , hogy a lemez naprakesz!"

Es nem frissiti!

2011. márc. 24. 15:22
 4/7 asddaasdda ***** válasza:

nem ért véget az élet ciklusa ez badarság 3 embert is túl él egy ilyen

próbálj meg ha van rá lehetőséget másik gépen megnyitni vagy másik pendrájvot a gépedbe tenni

2011. márc. 24. 15:44
 5/7 Hülyeválasz ***** válasza:

Ugyanebben a cipőben jártam, csak egy Kingmax-al.

Én találtam a gyártó weboldalán recovery programot, ami nem az adatokat, hanem magát a hw-t hivatott helyrekalapálni, az általad említett hiba megszűnt, egyúttal a pendrive röpke élete is a maga 16 gigájával. Mindez az UBUNTU pendrive-ra telepítése miatt. Viszont a Kingmax progija azt tanácsolta, vegyem fel a kapcsolatot a "service"-el. Kár, hogy a macska megette az utolsó postagalambot is.

Egysóval: 99% hogy kuka.

2011. márc. 24. 21:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Nincs lezárva?
2011. ápr. 16. 12:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld meg Linux alatt formázni, ha már a windows szarakszik vele. Linux alói formázásnál figyelj rá, hogy ne ext-be hanem ntfs-be / fat32-be formázd, hogy a winfossal is használni tudd.
2011. ápr. 16. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!