Na emmán jó lesz jáccani?
-phenom x4 955 be
-2x2 Gb kingston hyperX ddr3 1600MHz
-msi vagy palit gtx 560 ti
-alaplapot még nem tudom....
-rendszernek 64 vagy 32 Gb kingston ssd
-a többi meg majd alakul ...
kihozzák egymásból a maximumot?
főleg battlef 3,crysis 2 64bit,cod7 és majd a 8 ...ra kellene...
ne csak véleményt-érvelést is kérnék mellé..
"alaplapot még nem tudom.... "
te szentséges jó isten!
nagyon el vagy tévedve!
egy számítógépet az alaplapról kezdünk el építeni, ez a leges-legfontosabb alkatrész, az itt levő buszok élesen leszögezik a játékaid teljesítménykorlátait, nem a majd valami lesz olcsóságra megyünk nála!
1. respect.
Kiegészíteném azzal hogy egy helyesírási könyvet is vennék a sok kacat mellé. :-)
"te szentséges jó isten..."
nem az alaplapról építkezek mert az pancser szokás...
ha lesz itt ötlet másik procira vagy ramra egyből ugrana az alaplapom, amit kinéztem...ugy hogy majd a csatlakozásokhoz nézem ki a megfelelő alaplapot...ha végleges lesz a konfig...nem azért mert a legolcsóbbat akarom megvenni...
alaplapból tényleg normálisat..
most már ajánlom az usb3-at is....
na és a táp,nehogy vmi lcpowert meg ilyen gagyi fosokat vegyél ebbe a gépbe.....
egyébként jó
főleg az ssd :)
esetleg ha később akarsz még RAM-ot nyomni bele akk ajánlom hogy 1*4-et vegyél(vagy olyan lapot amibe 4 ram fér)...(tom "dual chanel")
fasza kis gép :D
"nem az alaplapról építkezek mert az pancser szokás... "
akkor ne itt nyávogj, hogy noname asrock lapod nem bírja a játékokat 60 ezres videókártya és 70 ezres proci mellett...
nem az alaplapról építkezek mert az pancser szokás...
XD
Teljesen egyetértek az előttem szólóval
akkor még még 1x szer elmondom kedves 53%-os barátom....
azért nem alaplapról építkezek mert ha itt azt mondja valaki hogy elég lenne 1333MHZ-es ram akkor nem veszek 2000MHz-eset...szóval összejön itt a proci ram vga kombó... és ahhoz kiválasztom azt az alaplapot ameik minden szempontból jó hozzájuk...csak hogy tiszta legyen a kép...:)
és egy szóval nem mondtam hogy asrockot veszek...de az alaplap még tényleg képlékeny míg nem tiszta a többi...
(egy asztalos sem kezd neki a szekrénynek míg nem mondják neki hogy hány fiók meg polc kell bele...
amugy meg ne válaszolj ha nincs válaszod...főleg ha 53 %...
amugy mi az a TI találkozó? :)
*it
amugy tényleg nem értem miért nem jó nem alaplapról kezdeni...utólag is tudni fogom hogy mien kell...sőt sztem főleg majd akkor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!