Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Na emmán jó lesz jáccani?

Na emmán jó lesz jáccani?

Figyelt kérdés

-phenom x4 955 be

-2x2 Gb kingston hyperX ddr3 1600MHz

-msi vagy palit gtx 560 ti

-alaplapot még nem tudom....

-rendszernek 64 vagy 32 Gb kingston ssd

-a többi meg majd alakul ...

kihozzák egymásból a maximumot?

főleg battlef 3,crysis 2 64bit,cod7 és majd a 8 ...ra kellene...

ne csak véleményt-érvelést is kérnék mellé..

2011. márc. 23. 18:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
31%

"alaplapot még nem tudom.... "

te szentséges jó isten!

nagyon el vagy tévedve!

egy számítógépet az alaplapról kezdünk el építeni, ez a leges-legfontosabb alkatrész, az itt levő buszok élesen leszögezik a játékaid teljesítménykorlátait, nem a majd valami lesz olcsóságra megyünk nála!

2011. márc. 23. 18:52
 2/12 nemtudommitdehogy ***** válasza:

1. respect.

Kiegészíteném azzal hogy egy helyesírási könyvet is vennék a sok kacat mellé. :-)

2011. márc. 23. 19:01
 3/12 A kérdező kommentje:

"te szentséges jó isten..."

nem az alaplapról építkezek mert az pancser szokás...

ha lesz itt ötlet másik procira vagy ramra egyből ugrana az alaplapom, amit kinéztem...ugy hogy majd a csatlakozásokhoz nézem ki a megfelelő alaplapot...ha végleges lesz a konfig...nem azért mert a legolcsóbbat akarom megvenni...

2011. márc. 23. 19:08
 4/12 mate0117 ***** válasza:

alaplapból tényleg normálisat..

most már ajánlom az usb3-at is....

na és a táp,nehogy vmi lcpowert meg ilyen gagyi fosokat vegyél ebbe a gépbe.....

egyébként jó

főleg az ssd :)

esetleg ha később akarsz még RAM-ot nyomni bele akk ajánlom hogy 1*4-et vegyél(vagy olyan lapot amibe 4 ram fér)...(tom "dual chanel")

fasza kis gép :D

2011. márc. 23. 19:29
 5/12 anonim ***** válasza:
Szted miét hívják alaplapnak, mert talán ez mindennek az lapja??? Lappal a pancserek kezdik de a fogyatékosok kezdik máshonnan...
2011. márc. 23. 19:35
 6/12 anonim ***** válasza:

"nem az alaplapról építkezek mert az pancser szokás... "

akkor ne itt nyávogj, hogy noname asrock lapod nem bírja a játékokat 60 ezres videókártya és 70 ezres proci mellett...

2011. márc. 23. 20:13
 7/12 anonim ***** válasza:

nem az alaplapról építkezek mert az pancser szokás...

XD

Teljesen egyetértek az előttem szólóval

2011. márc. 23. 21:01
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha ezt beköpnéd egy IT találkán, onnét talicskával vinnék ki a röhögésben elhunytakat.
2011. márc. 23. 21:46
 9/12 A kérdező kommentje:

akkor még még 1x szer elmondom kedves 53%-os barátom....

azért nem alaplapról építkezek mert ha itt azt mondja valaki hogy elég lenne 1333MHZ-es ram akkor nem veszek 2000MHz-eset...szóval összejön itt a proci ram vga kombó... és ahhoz kiválasztom azt az alaplapot ameik minden szempontból jó hozzájuk...csak hogy tiszta legyen a kép...:)

és egy szóval nem mondtam hogy asrockot veszek...de az alaplap még tényleg képlékeny míg nem tiszta a többi...

(egy asztalos sem kezd neki a szekrénynek míg nem mondják neki hogy hány fiók meg polc kell bele...

amugy meg ne válaszolj ha nincs válaszod...főleg ha 53 %...

amugy mi az a TI találkozó? :)

2011. márc. 23. 22:57
 10/12 A kérdező kommentje:

*it

amugy tényleg nem értem miért nem jó nem alaplapról kezdeni...utólag is tudni fogom hogy mien kell...sőt sztem főleg majd akkor...

2011. márc. 23. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!