Segítség kellene meik videokártyát vegyem?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Par nápja kértem itt segítśeget videokártya ugyben.Kaptam is pár hasznos tanácsot, rajöttem h tápcserére is szukségem lesz.Az utobbi megtortént.Mivel lány vagyok nemnagyon értek az ilyenekhez.A mostani kérdésem a következő lenne:
A két kártya közul meik a jobb?Meiket vegyem szerintetek?Köszönöm a válaszokat.
2011. márc. 23. 14:54
1/7 anonim válasza:
az nvidia 9800 as erősebb, de nem árt tudni milyen tápcsati kell neki, hány pines, a tiéd jó-e, vagy hogy ha átalakítot is adnak hozzá akkor van-e elég 4pines fehér csati. én ezek közül a 9800-ast választanám, játékra alkalmasabb, de ez is függ atól mennyi ramod van, milyen procid van stb
2/7 A kérdező kommentje:
processor: E7300
alaplap:intel dg31pr
ram:4GB
táp:500w
PCI-E 16x videokártya hely van benne.A tápon állítolag nincs az a vmi de van átalakítóm.
2011. márc. 23. 15:20
3/7 A kérdező kommentje:
MSI 8600gts 512mb ddr3 PCI-E vagymég esetleg van ilyen kínálatban
2011. márc. 23. 15:27
4/7 anonim válasza:
4 giga ram jó, a proci is jó, szerintem menne rajta egy gta 4 vagy crysis, és ha van átalakítod ami adja az áramot a kártyának ok, de am a 8600 viszonylag gyenge, 9800 jóval erősebb, de már kifutó szériában van, szal pár év mőlva gyengének bizonyulhat, de érdeklődj egy informatikusnál is
5/7 anonim válasza:
ííímádom a gamer lányokat!csak a gyakorikérdések.hu-n kívül sehol nem látni iet....sajnos...
9800gt
6/7 A kérdező kommentje:
Nemvagyok nagy gamer neha neha játszok vmit
2011. márc. 23. 20:13
7/7 anonim válasza:
íííííííííímádom a "náha jáccok vmit" lányokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!