Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy működik a DPI állítás...

Hogy működik a DPI állítás lézeres egérnél?

Figyelt kérdés

Van egy egyszerű kis gamer egerem gigabyte GM-M6880. Egyrészt az a furcsa, hogy a leírásban mindnehol az szerepel a dpi 800 és 1600 között állítható, nekem a DPI gomb 3 fokozatot állít. Van nagyon lassú, közepes és nagyon gyors.

Ha újrainditok mindig a leggyorsabb fokozaton megy alapban (ez lenne az 1600dpi?) De ehhez külön le kell vegyem windowsban a sebességet majdhogynem a legkisebbre, ez így normális?:)

2011. márc. 23. 11:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen. Nekem is ilyen egerem van é ha jól tom 400-800-1600 dpi van rajta.
2011. márc. 23. 12:24
 2/2 anonim ***** válasza:

a dpi vagy is a d/i azt jelenti hogy az egér hány képpontot lát egy hüvelyknyi(incs) területen...

ugy képzeld el mint egy kockás füzetet...minél több dpi-s az egered annál több kis kockát lát egy hüvelyknyi területen...

nekem az 1000 dpi-s jött be a legjobban nem kell mozgatni a csuklómat sem csak az ujjaimat...vannak beteg emberek akik 5600 dpi-s egérrel jáccanak....de az már fél centinél is 2szeres körbefordulást jelent az fps-eknél...de mondjuk egyénfüggő...

én ugy használom az én egeremet hogy nem telepítettem fel...így kihasználja a dpi-t és a makrókat de nem kalamol bele ien hülyeségeket....

2011. márc. 23. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!