Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » ATI Radeon HD 3450 Saphire....

ATI Radeon HD 3450 Saphire. Milyen proci lenne neki. (LENT)?

Figyelt kérdés
Szóval van nekem egy ATI Radeon HD 3450 Saphire (512MB)videokártyám,és most ugye nekem elég gyenge a procim,1.6GHz :( És mien proci lenne alkalmas,hogy a maximum tudását ki tudja adni? Mert most akarok venni procit a gépembe..És nemtudom mi legyen,mert nem akarok nagyobbat venni amilyen nem kell mert csak +pénz,mert lehet egy kisebb is elég..válaszokat előre is köszi:)
2011. márc. 22. 18:17
 1/5 A kérdező kommentje:
Játékokra gondoltam a ''tudást'' hogy ne legyen lagg stb :) Mert gondolom van neki egy MAX határ,amin fellül túl adni..És most evvel a procival: 1.6 GHz-s nem tudja a maxot kiadni..Mert elég gyenge...
2011. márc. 22. 18:33
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

Ez bőven elég.

Olcsó,jó.

A játékok vígan futnak vele.

Ennél nagyobb nem kell,sem játékra sem más egyébre.

Bárki bármit mond,csak pénzkidobás a drágább,fullra nem használja ki semmi!

2011. márc. 22. 18:39
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:) Én még ezen gondolkodok: [link] .. De lehet Intel-er jobban járnák:) Köszi a választ:)
2011. márc. 22. 18:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Az a videokártya AGP-s vagy PCI-Express-es, csak mert ha AGP-s akkor nemigen fog menni, hogy csak procit újíts (nem tuddom, most milyen alaplapod van, de ha AMD akkor sejtésem szerint socket 462-es, ha intel akkor socket 478-as), kelleni fog mellé új alaplap is, amiből lehet kapni még AGP-s foglalatút de olyanba nem érdemes beruházni.
2011. márc. 22. 21:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Amit belinkeltél procit ahhoz kapásból nem találsz olyan alaplapot ami befogadna AGP-s videokártyát, valamint kellene venned új memóriákat is mellé.
2011. márc. 22. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!