Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » NVidia GeForce 7600 GT videóka...

NVidia GeForce 7600 GT videókari drivergondok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Adott a kérdésben említett videókártya Windows 7-tel.

Alapból a Microsoft-os driver futkározott rajta 1440x900-as felbontással, minden tökéletes volt. Aztán egyszer nézegettem, hogy 2006-os a driver és frissítettem. Így 1360x768-as felbontást tudott a kártya (meg persze jóval nagyobbat is csak a monitor nem bírta.).Viszont indításnál vagy 5 másodpercig villogott a kép vele és bejelentkezés után is időnként villant egyet.Ja és a játékok is akadtak vele, szóval eléggé tré volt. Jó, gondoltam, semmi gond- visszaállítom a régi. Meg is történt, viszont azóta a OpenGL hibát dob a 3D-s alkalmazások indításakor (GoogleEarth, Lego creator, játékok stb.) Itt látható a hibaüzenet:

[link]

Igazából nagyon bosszant a dolog, több új driverrel próbáltam, de úgy is villogott a kép/akadtak a játékok.

Mit tegyek?

Köszönöm a válaszokat!

2011. márc. 21. 19:06
 1/5 anonim ***** válasza:
A régi driverrel van a gond, mivel nem törlődött maradéktalanul, és ezért bezavar a mostani drivernek.
2011. márc. 21. 19:33
 2/5 A kérdező kommentje:
És mi a teendő ilyenkor? :)
2011. márc. 21. 20:18
 3/5 anonim ***** válasza:
le kell törölnöd teljesen az nvidia mappát a gépről, és újrarakod a drivert.
2011. márc. 21. 20:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Most azt csináltam, hogy a Programok és szolgáltatásokban töröltem ki a az NVidia Drivert, és utána a gép talált hozzá valami 2010-eset, egyenlőre úgy néz ki, ezzel jó :))
2011. márc. 22. 07:08
 5/5 A kérdező kommentje:

Sajna nem jó :S

Így már nem villogot, de a játékok el se indulnak :S

A Microsoftos drivernél meg ugye azt a másik hibaüzenetet írja...

2011. márc. 22. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!