Mi a legjobb gépösszeállítás manapság?
12 giga?? Mi a halálnak?
Amúgy depo.hu, aztán válogasd össze mindenből a legdrágábbat, ha ennyire nem számít a pénz.
az marhán jó ötlet... mindenből a legdrágábbat -.-
egy graf tervezéshez nem egy játék videókártya kell hanem grafikai tervezésekhez gyártott videókártyaha meg 12giga memória kell neki akkor annyi kell, majd rájön...
Szia!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__1..
itt épp az éjjel ajánlottam valakinek egy gépet ~600.000 forintért, Core i7 6 giga rammal, 6 magos procival meg mindennel ami jó. Nézd meg, a 00:01-es hozzászólás az enyém. Ha tényleg nem számít az ár persze... :)
6 giga ramot ajánlottam mert neki játszani kellett, de lehet bele még 6, szóval...
ALIENWARE gépet nézz.
a legtuningoltabb gépek a vilgon a honlapjukon összetudod állítani amit csak akarsz. pl: 6x4Ghz proci, 12gb ram, 4x2gb videókártya.
akár 3 millióért is összerakok neked onnan gépet :D
Neharagudj én például komoly grafikai munkát semmilyen körülmények közt nem bíznék egy szénnéhúzott gamer gépre :) Játékok alatt elfogadható, ha hibázik miatta, komoly munkánál viszont, ahol rengeteg munka van 1-1 projektben, ez nem megbocsájtható.
Mit gondolsz, a munkaállomásokat és a szervereket miért nem tuningolják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!