600000 milyen konfigot tudok kihozni, ugy, hogy abba egy fali LCD is beleférjen minden kàbellel és màs kiegészitovel, hogy osszekothessem a kettot?
Figyelt kérdés
Blue Ray is legyen benne.2011. márc. 20. 21:31
11/15 A kérdező kommentje:
hatszàzezer :) amugy mért ir mindenki geil+Gigabyte-ot? nem jo a Corsair? és nem az Ati a jobb jelenleg?
2011. márc. 21. 21:18
12/15 anonim válasza:
Nem ismerem a corsair ramokat, én csak king-eseket vennék. A vga-ban meg nem jobb egyik márka sem, max. tipusban vannak eltérések.
13/15 anonim válasza:
A Corsair is jó. Én csak összedobtam szépen egy jó kis konfigot, de hótmindegy', hogy melyik gyártótól veszel ramot.
14/15 anonim válasza:
De, nagyon is jó a Corsair. Nekem OCZ van, azt ajánlanám, csak ugye kivonulnak a RAM piacról. Ismerős meg most szívott G.Skill ramokkal. Nem egyszerű :) Arra figyelj,hogy alacsony időzítésű modulokat vegyél (CL7, ne CL9)
15/15 anonim válasza:
Szerintem pedig mindegy. Csak az elvetemült fps őrülteknek számít a plusz 1-2 fps. Egy 1333-as DDR3 ram CL9-en is kielégítő teljesítményt nyújt a legtöbb embernek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!