Mi a bánat baja lehet a gépemnek?!
A számítógépem konfogja a következő: 2GB RAM, AMD Athlon 64 X2 5200+ CPU, Gainward BLISS GeForce 9600GT VGA, Gigabyte GA-M720-US3 alaplap.
A gond a következő: ha bármi terhelő megy a cpu-nak, akkor annyira melegszik, hogy kikapcsol - még a google earthnél is kikapcsol, ha sokáig megy. Nem értem! A gép 3 éves. Már nem előszőr csinálja. Ahol vettem ott kicserélték a videókártyát, utána ment egy darabig. Utána alaplapot cseréltek 2x, azzal is tökéletesen ment egy darabig. Fél éve amikor legutoljára vittem vissza csak BIOSZt frissítettek, azzal is ment 1-2 hónapig. Egyszerűen röhej. A videókártyát, ramot itthon kicseréltem az öcsém gépében lévővel, úgy sem ment. Ja és a hűtéssel nem lehet gond, a gép oldalán 20cm-es hűtő van és a gép elején is van egy 5cm-es ventillátor. Mi lehet a baja a gépemnek?
A válasz írója 57%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:31
Elolvastad az utolsó 2 mondatomat? Ott írtam, hogy a ház oldalán 20, az elején 5cm-es hűtő van. De ha a hűtés a baja, akkor miért volt, hogy kicserélték az alaplapot és ment normálisan egy hónapig?????????????
A válasz írója 57%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:44
Gagyi, egy 400W-os noname sz.ar. Amúgy már erre is gyanakodtam, de a sztech boltban kicserélték jobbra, nagyobbra és azzal is ugyanezt csinálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!