Ilyen teljesítmény mellett menni fog a GTA4? BŐVEBBEN LENNT!
Figyelt kérdés
Processzor:AMD Athlon (tm) II P340 Dual Core Processzor 2.20Ghz
RAM:4GB
Videókártya:Ati Radeon HD 5470 512MB
Nemrég vettem egy HP G62-b97sh típusú laptopot és az a kérdésem hogy menni fog e rajta illetve milyen beállításokat kell végrehajtanom,hogy akadásmentesen(Esetleg egy kis akadással menjen).Válaszokat előre is köszönöm
2011. márc. 18. 22:58
1/9 anonim válasza:
hát videokártyában nem vagyok biztos...
2/9 A kérdező kommentje:
:S-Akkor fel sem teszem:(
2011. márc. 18. 23:01
3/9 anonim válasza:
Nekem rosszabb videokártyával is ment akadásmentesen.
4/9 anonim válasza:
nem azt mondom, hogy kizárt, hogy menjen csak nem ismerem az ATIkat gta 4 ügyileg
5/9 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm:)
2011. márc. 18. 23:53
6/9 A kérdező kommentje:
Processzor kicsit gyenge hozzá szertintetek?
2011. márc. 18. 23:54
7/9 anonim válasza:
Laptoposhoz képest nem rossz. Szerintem medium vagy low beállításokkal az ésszerűség határain belül akár szépen is elfuthat. Persze telepítsd fel a legfrissebb javításokat!
9/9 anonim válasza:
Hasonló teljesítményű laptopra volt már szerencsém felrakni és mit is mondjak low beállításokkal ment úgymond tűrhetően.
Továbbá a 1.04-es patchet használd te is mert az szerintem az eddigi legjobb az újabbakba már kevesebb fps-t kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!