Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Újra telepítettem a laptopomat...

Újra telepítettem a laptopomat és azt irja ki hogy hiányzik a videovezérlőm és a hangkártyám. Hogy tudnám megnézni hogy mien típusú a videovezérlőm és a hangkártyám? Milyen program segítségével?

Figyelt kérdés
2009. febr. 22. 15:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Az Everest nevű programmal.
2009. febr. 22. 16:26
 2/6 anonim ***** válasza:
A laptopok esetében különösen javasolt a gyártó honlapjáról leszedned a driver csomagot, ha nincs meg , vagy nem kaptál a géppel.Sok kínlódástó kímélheted meg magad.
2009. febr. 22. 19:39
 3/6 A kérdező kommentje:
és honnan tudom meg a gyártó honlapját?
2009. febr. 23. 13:44
 4/6 A kérdező kommentje:
a vezérlőpultnál olyant találtam hogy videovezérlő(VGA-kompatibilis és elé van rakval egy kérdőjel ezt honnan tudnám letölteni?
2009. febr. 23. 14:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Csintam 1 képet! [link] elvileg igy megtudod nézni! ha nem akk bocs. nekem kiirja.:D
2010. máj. 12. 08:22
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha a videovezérlő nincs felismerve, nem fogja kiírni a nevét sem.

A képen amin illusztrálták az eszözkezelő elérését , azért írja ki a tipust , mert már ismert a vga vezérlő fajtája.

De az Everest tényleg megmondja azt is amit az eszközkezelő ismeretlennek talál, tehát rakd fel az Everestet!

Itt egy link , ha nem tudnád honnan lehuzni:

" *****

sok sikert...

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. máj. 12. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!