Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyibe kerül ma egy rendes...

Mennyibe kerül ma egy rendes asztali pc?

Figyelt kérdés

Azon vagyok,hogy uj pc-t vegyek,de nem pontosan vágom mennyiért érdemes.Igazából netezni filmezni játszani használnám.Dx 10 kompabilisre volna szükségsem.Aki jobban ért a pc játékokhoz annak:

Szeretném ha menne rajta a Prototype meg az Assassin's creed 1-2-3 persze nem fontos a max grafika.Mennyiért kapok ma ilyesmi gépet?

2011. márc. 17. 15:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
150-200eFt
2011. márc. 17. 15:07
 2/14 A kérdező kommentje:
aztakurv@!:D
2011. márc. 17. 15:10
 3/14 A kérdező kommentje:
kérdés update:50-60 ezerből milyen jöhet ki?:D
2011. márc. 17. 15:12
 4/14 anonim ***** válasza:

Figyelj! Odaírtad, hogy játszani, nem?

Nem is írtak sokat...

2011. márc. 17. 15:13
 5/14 A kérdező kommentje:
De nagyon tudlak sajnálni ha 200 ezer neked csak úgy lazán kijön
2011. márc. 17. 15:15
 6/14 anonim válasza:
nem ismerem azt a játékot de a 20gigás wow elégjól elmegy a gépemen és szinte ingyen "guberáltam"(nem,nem loptam).Unokatesom apja kidobált gépekböl rakta össze de jol megy:DD
2011. márc. 17. 15:17
 7/14 anonim válasza:

ne aggódj, nem kerül 200-ba egy normális gép. 100ért simán kapsz jó gépet amivel tudsz normálisan játszani:

core 2 duo 2,4

4 gb ram

512 videókari

500gb vinyó

ez már simán jó

50-60ér is kaphatsz, de az nem lesz 2 magos, és az a mai játékokhoz már kell

2011. márc. 17. 15:18
 8/14 anonim ***** válasza:
Én 80-ból 3 magot is kihoztam, mondjuk vidkari nélkül, de az én játékigénymnek elég :D
2011. márc. 17. 16:08
 9/14 anonim ***** válasza:

HA teljes gépet ujjítasz akkor elég sokba kerül,én a fokozatos,fejlesztés híve vagyok.

Dvd író,hdd ujjítása nem olyan fontos rögtön és a doboz is maradhat,meg a táp is ha megfelel az új igényeknek.

Én emiatt az ujjítás miatt AMD párti vagyok,mivel az AM2-es alaplapomba belemennek bizonyos AM3-as foglalatú procik is nem nyújtják ugyanazt a teljesítményt mint egy nekik szánt alaplapon de akkor is jobb mint a régi.

Ha leírnád a géped összetételét akkor tudnánk neked segíteni,hogy mi az amit le kéne cserélned.

És nem kell megvenni egy 200 000-be kerülő alkatrész csomagot mert az már nagyon az élmezőny alja,viszont játékra elég a középmezőny teteje vagy közepe igaz gyosrsan elavul de ha jól választasz alkatrészeket akkor minimál költségből tudod majd bővíteni és nem kerül anyiba,mind ha egyszerre vetted volna meg az egészet.

Másrészről egy jó középkategóriás gépen minden játék elfu fullon cak nem a legnagyobb felbontásban és ha te pl megelégszel 1280x1024-es felbontással vagy kicsivel nagyobbal akkor nem kerül egy vagyonba a gépezet.

2011. márc. 17. 16:19
 10/14 anonim ***** válasza:
Ja és teszteketr kell nézegetni a hardwarekről és is azt tettem és úgy válogattam össsze a legjobb ár/érték arányú alkatrészeket.
2011. márc. 17. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!