Be lehet tenni a tápot gond nélkül?
Figyelt kérdés
Beszereztem használtan egy tápot,
ami jobb mint az én gépemben lévő.
De ismétlem, használt, így bizonytalan vagyok,
hogy okozhat e gondokat a gépemben.
Okozhat gondot pl. az alaplapnak, ha valami gond lenne vele?
2011. márc. 17. 09:57
1/6 anonim válasza:
Kockázat mindíg van, mégha új akkor is.Nekem a közelmúltban kiment két alaplapom is és nem a táp miatt mert az megy vígan másik lappal.Most ami megy van benne két púpos kondi, kimehet bármikor.Mindenesetre indítás után ha megy rá kell mérni a feszültségekre.
2/6 A kérdező kommentje:
Hogy érted, hogy rá kell mérni a feszültségekre? SpeedFan programmal például?
2011. márc. 17. 10:44
3/6 Panda Péter válasza:
ha nem nagyon öreg, és márkás, jó minőségű táp, akkor nem lesz gond. milyen márkájút vettél?
amúgy én is egy fél évig használt tápot (Corsair HX450) vettem, bár ott nem igazán volt gond a minőséggel.
5/6 Panda Péter válasza:
az megbízható strapa táp, nem lesz vele gond, bár a hatásfoka mai szemmel nézve már elég alacsony, talán jobban jártál volna, hogy pár ezressel drágábban veszel egy 400-as APN-t.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Megnézem. Majd kiderül hogy jó e. :)
2011. márc. 17. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!