Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen véleménnyel vagytok a...

Milyen véleménnyel vagytok a Fujitsu laptopról? Érdemes venni?

Figyelt kérdés
viszonylag olcsón lehet hozzájutni egy elektronikai üzletben,1GB RAM-mal Windows XP op.rendszerrel.
2009. febr. 22. 09:36
 1/7 anonim ***** válasza:
45%

Helló!

Ez attól függ, h mire használod a gépet. Vateromnak is Fujitsuja van, tökéletesen megy, pedig már 5 éves, eddig csak 1 baj volt vele, azt is egy vírus okozta. De ha játékra szeretnéd, akkor próbálj Acert(nkem meg ez van, de ez is jó), de a Fujitsu se rossz.

2009. febr. 22. 09:40
 2/7 anonim válasza:
73%
Én azt hallottam h a fujitsu laptopok amoylan "összeeszkábált" sz..rok de te tod nekem asus om van és semmi baj vele , legalábbis eddig
2009. febr. 22. 09:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én azt hallottam, hogy valaki látta, hogy egyszer talán valahol.... Az ilyen info ne info. 10 éve vagyok info mérnök, és nyugodtan kijelenthetem, hogy ez is változó. A mostani FuSi laptopok már elég megbízhatóak, mellesleg a közel 500 laptop közül a cégnél az asusok és a hp-k adták eddig fel legtöbben. Ha jó áron jutsz hozzá, vedd meg nyugodtan.
2009. febr. 22. 10:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nyugodtan meg lehet bízni a FS laptopokban, kb. annyira, mint más gyártó termékeiben, nincs nagy szórás. Egy valami, amiben viszont nagy különbségek lehetnek: a garanciális szerviz kérdése. Van gyártó, aki helyszíni garanciát kínál, van, amelyik a szervizbe várja a hibás laptopot. Az a nem mindegy, hogy hiba esetén esetleg 200km-t kell autóznod a szervizig és esetleg 3 hétig javítják. Ennek nézz utána, mielőtt bármit megveszel. Ha a FS laptop szervizzel kedvezők a tapasztalatok, nyugodtan válassz FS terméket.
2009. febr. 22. 11:53
 5/7 anonim ***** válasza:
81%

Egyik laptop vacakabb a másiknál. A gyártók a verseny miatt egyre olcsóbb és hitványabb anyagokból építtetik a gépeiket. Már a neves márkákban sem lehet igazán megbízni. Közel 25 év alatt láttam noname gépeket kiválóan teljesíteni, míg a nagy márkák rövid idő alatt feladták.

Javaslat: ha olcsó, vedd meg és vigyázz rá. Ha tönkremegy, legalább tudni fogod: vettem egy olcsó vacakot.

A javíttatás szemszögéből viszont inkább a hp-t javaslom, mert annak viszonylag van kiépített hazai hálózata, míg a többinek nincs.

2009. febr. 22. 12:43
 6/7 anonim ***** válasza:
hát nem mindegy mire használod...ha netezésre, szörfözésre, honlapszerkesztés, stb... akkor a fujitsu az nagyon jó erre, meg munkára is, de ha játékra, akkor másikat ajánlok! ;)
2009. febr. 22. 15:37
 7/7 anonim ***** válasza:

nekem 2 hónapja van 1 FS Amilo Li 2727-em. eddig semmi gond nincs vele, tökéletesen müködik.

Ha neked megfelel a konfig akkor vedd meg nyugodtan.

2009. febr. 22. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!