Mi a véleményetek az intel pentium 4 2,8/1M/800 s478-as hyper threadingos prociról?
én ezt a procit egy ezresért venném, mert havernak nem kell, és nekem van egy régi gépem, ami a kis celeron procival nem túl gyors, és 478-as meg minden kezeli a 800fsb-t szal sztem jó lenne bele, még ilyen kisebb játékok is elmennének sztem vele, pl.: most wanted, underground,
a kisebb gép cuccai: radeon x1650Pro 256Mb gddr3-as agp, ram 1gb ddr1-es, 40es vinyó maxtor, 300w-os táp codegen!
Én 2,4/128k/400-as cerkát cseréltem 2,8/128k/533-as, nem hyper threadinges P4-re. Nyilván a ram mennyisége szűkebb keresztmetszet a legtöbb alkalmazásnál(512 mega és nehezen tudok alaplapommal kompatibilis ramot találni), de flash-es tartalmaknál netezéskor ég és föld, nagyon sokat gyorsult.
Első meg csak játékokban gondolkodik, nekem például az általam használt fejlesztő eszközökkel nincsen gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!