Milyen legyen a konfigom?
hát a procit meg a lapot maximum akkor adod el 30ért, ha iszonyatosan, oda-vissza átvered az illető vevőt, mert szerintem inkább felét éri sajnos.
az ilyen mindenttudó haveroknak nem kell hinni, jó lesz ez a phenom, talán még sok is.
ha a lapon spórolni akarsz kicsit, ajánlom az Asrock 870 Extreme3 lapját, szerintem még jobb is, mint a fenn említett Asus.
Prociból elég a legalacsonyabb órajelű Phenom II X4-et venned, mert ezek Black Edition procik, vagyis pár gombnyomással lehet rajtuk húzni néhány*100MHz-et, ingyen.
tápból pedig engedd meg, hogy ismételjem magam: FSP400-60APN, esetleg FSP Saga II 400W, vagy chieftec CTG 400W.
"Gigabyte Superb 460W jó lesz?"
Jó, mert az FSP Greenpower 400-60GLN belére épül.
"de sztem 30k ért simán el lehet passzolni mert ez viszonylag alacsony ár nem?"
Még mindíg csak a régi alaplapodról + procidról vagy szó?
Szerinted ki a ráknak kell 30 eFt -ért, ha pár ezerrel olcsóbban beszerezhető zsír újonnan??!!
A gagyi tápod meg senkit nem fog meghatni, ilyet értelmes gépépítő nem vesz! Akár máris a kukába vághatod.
az a táp akkor sem kéne ha fizetnél érte, hogy átvegyem.
mondom, 15 reálisabb ár a cuccaidért, más kérdés, hogy el tudod-e adni egyáltalán.
szerintem vagy adj lejjebb az igényeidből, vagy felejtsd el most a gépfejlesztést, és várj vele egy pár hónapot, addig gyűjts több pénzt.
és hát igen, manapság már sok lapról lespórolják az IDE-t, de egy ilyen erős konfigot már nagyon visszafogna egy régi vinyó, így ajánlott lenne venni egy gyorsabbat.
P.O.C.-nek: a giga 460W tényleg nagyon jó kis strapa táp volt a maga idejében, de manapság már Ph!-fórumon nem szoktuk ajánlani, mivel a (már többször emlegetett) FSP400-60APN-ben újabb, jobb hatásfokú bél van, és ráadásul olcsóbb is. Chieftec CTG szintén jobb hatásfokú.
"akkor 32k ért táppal együtt? :D"
Sok szerencsét! :D De valószínűbb, hogy ezen alkatrészek birtokába fogsz megöregedni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!