jó ez de az alaplapot sürgősen felejtsd el...
giga, asus, msi de asrock-ot ne !!!
mi a baj az asrock-al? nekünk két asrock alaplap is meg napi használatban
am3-as és am2+-os egyikkel sem volt semmi gond
ASRock már rég ledobta magáról az "ASUS szemete" címet. Gyorsan zárkózik fel a nagyágyúk közé. Egyre több ajánlást és díjakat kapnak a lapjaik.
Am a konfig nagyon pofás, de én mondjuk az SSD helyett a vidikariba ölném a nagyobb pénzt :) De ez csak magánvélemény, így is nagyon jó kis gép lesz.
Nem értem én ezt. VGA-n spórolsz, de feleslegesen veszel egy 20ezres hűtőt meg házat.
Az AsRock eljátszotta nálam a bizalmát.
Szia! Ha csak nincsenek extrém igényeid a hangot illetően, valami nagyon drága hangfalszetted és nem csak veszteségmentes zenét hallgatsz, azonnal le is veheted a Xonar kártyát a listádról, mert pénzkidobás. Ha átlagos hangfalakat/fülest használsz, MP3-at hallgatsz és botfüled van (mint a legtöbb embernek), akkor tökéletesen elég az alaplapi is.
Egyébként a konfig jól össze van válogatva, ügyes tervezés.
Akkor maradok az ASRock-nál.
- A hűtő nekem szükséges OC miatt. A hasonló teljesítményű léghűtések olcsóbbak, de ez jobban tetszik. A ház is fontos a számomra. Direkt azért választottam, mert a kábeleket el lehet szépen rejteni.
- Mások pont ezt a VGA-t ajánlották ehhez a konfighoz.
- Az SSD-t nem szeretném elhagyni, OS-nek és a játékoknak jobb (sztem).
- A hangkártya meg kell, mert hi-fire lesz kötve.
Köszönöm!
De olyan 50k körül milyen VGA-t ajánlotok, ha már ezt leszavaztátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!