Találtam az interneten egy nem túl drága de viszont jónak tünő processzort.2 magos, viszont nem tudok rájönni hogy ami odavan írva GHz az özesen anyi vagy magonkén. A processzor neve: AMD Athlon II X2 250 3GHz AM3?
Figyelt kérdés
ui.: ha valakinek ien vn vagy ismeri akkor irhat róla véleményeket is.2011. márc. 15. 07:16
1/10 errorelharitas válasza:
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Ha valakinek van/volt ilyen procija vagy ismeri az írjon róla véleményeket meg hogy em e érdemes venni. A válaszokat előre is kösz.
2011. márc. 15. 07:37
3/10 anonim válasza:
Ami oda van írva GHz érték a processzorokhoz az mindig az összteljesítmény mutatja.
2 mag=3GHz
4/10 A kérdező kommentje:
:( Akkor nem is olyan biztos hogy érdemes megvenni
2011. márc. 15. 08:03
6/10 A kérdező kommentje:
ŐŐ most ak menyit? mert mindenki mást ír:S Am szerintetek megvegyem vagy ne? Bár nekem gyanus hogy 12000 ft ért 2 magos procit adnak :S szerintetek?
2011. márc. 15. 15:20
7/10 anonim válasza:
8/10 A kérdező kommentje:
Kösz a linket, most már értem a dolgokat:). Most ha leehtne olyanok irjanakakik ismerik, vagy értenek hozzá. Mert nemtudom hogx érdemes e megvenni :)
2011. márc. 15. 20:31
9/10 anonim válasza:
üdv! szerintem jó proci, nekem is ilyen volt, csak 2.9Ghz-es. most váltok 4 magosra és eladó a másik.
10/10 A kérdező kommentje:
Mégse ien procit veszek, ugydöntöttem inkább egy 4 magosat veszek ugyanebből a fajtából . Azis viszonylag jó árba megy.
2011. márc. 15. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!