Az alaplap nem támogatja win 7-et hogy szerezzek rá hangvezérlőt mert nincs hang?
Figyelt kérdés
a válaszokat előre is köszönöm :))2011. márc. 13. 19:14
1/9 anonim válasza:
Ird le az alaplapod pontos típusát kezdetnek.
2/9 A kérdező kommentje:
P5VD2-MX de ha kell még valami szolj
és le is irom
:D
2011. márc. 13. 19:30
3/9 A kérdező kommentje:
asus P5VD2-MX ACPI BIOS Revision 0902
2011. márc. 13. 19:31
4/9 anonim válasza:
Szia!
Ezek 32-bites Vista driverek. Vannak 64-bitesek is, csak ki kell választani. Ezeknek adnék egy próbát, hátha.
A Vista és a 7 nagyon hasonlóak, általában ha nincs külön 7 driver, a Vistáé is megteszi. (már ha...)
Sok sikert!
5/9 A kérdező kommentje:
köszi kiprobálom am 32 bit-es kell :D
és am vistás driver volt rajta csak az állandoan nem müködött azért kértem a segitséget
mégegyszer köszi
2011. márc. 13. 19:37
6/9 anonim válasza:
Nem is kell az alaplapod típusa, rámész alul a detection-ra , attól függően, hogy 32, vagy 64 bites a Win, felinstallál egy Plugint, majd lefuttatja és megkeresi a drivereket - ingyen letöltheted.
Windows 7 en is működik.
7/9 anonim válasza:
Én nem bíznék az ilyesmikben...
8/9 anonim válasza:
Ez nem bizalom, hanem tény kérdése. Nem egyszer alkalmaztam már és mindig jól dolgozott. Főleg akkor hasznos, ha csak fizetős driver található a neten.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
a mai nap folyamán kipróbálom őket :)
2011. márc. 14. 09:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!