Ezek RAM márkák jók?
-G.skill
-OCZ
-KINGMAX
AMD-be raknám
Vagy milyen márkát tegyek ?
Geil-re írtak pár dolgot hogy nemjó
KINGSTON ra is írtak pár fajtájára.
A Geil is jó. Nekem 2x2GB DDR2 800MHz Geil Value ramom működik kifogástalanul egy AM2+ -os alaplapban, Phenom proci alatt. Ellenben a ddr3-as Geil ramok állítólag nem szeretik az egyes Gigabyte alaplapokat AMD fronton, ezzel vigyáznék.
Mindhárom márka amit felsoroltál jó. A Kingmax általában olcsó és nincs rajta hűtő, de ettől még jó. (csak ne nagyon tuningold hűtés nélkül)
Ajánlom még a Corsair, Mushkin, Kingston és Patriot márkákat is, tetszőleges sorrendben. Esetleg A-DATA.
Ami számít az az ár, hogy van-e rajta hűtőborda és az órajel/időzítés aránya.
Az első vagyok. Maradjunk annyiban, hogy az összes gyáró ramja használható. Az átlagfelhasználónak meg nem kell hiberüber tuningram, a stabilitás a fontosabb.
Hibás ramokat pedig BÁRMELY gyártótól kifoghatsz, ilyen a világ.
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 03-14 00:17
ja azzal a kivétellel hogy nem :D
kingmax és a kingston ugyan úgy viszonyul mondjuk 1 oczhez g.skillhez vagy geilhez [esetleg még a patriothoz] mint az amd az intelhez jónak jó a kingmax olcsóbb is stb de ne várj tőle annyit mint 1 ocztől
ha értelmes ramot akar az ember akkor kingston nál lejjebb nem adja [kingmax sztem lejjebb] ott is hyper x ddr3ból t1
de g.skill is gyárt bivaly cuccokat pl sniper sorozat ocznál meg az utolsó futottak még ram is bivaly :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!