AMD phenom ii x2 555 core unlock segítség?
Figyelt kérdés
amikor engedélyezem a plusz 2 magot, akkor 2-3 nap múlva nem kapcsol be. ki kell húzni utánna vissza és akkor jó.
a plusz fesz sem segít. am prima95 alatt teljesen stabil.
mit lehet csinálni hogy működjön. vagy teljesen rosz a +2 mag?
2011. márc. 12. 14:20
1/9 anonim válasza:
Én azt mondanám, hogy nem teljesen hibátlan a 2 mag közül valamelyik, vagy akár mindkettő. Vannak hibátlan példányok, de ha annak reményében vetted, hogy négymagosítod, hiba volt. Ha nagyon kell a négy mag, jobban jártál volna egy biztosan jó négy magossal. Nem erőltetném.
2/9 A kérdező kommentje:
nem azért vettem, csak olvastam hogy ezt meg lehet csinálni, és gondoltam megpróbálom
2011. márc. 12. 16:21
3/9 anonim válasza:
Ilyenkor segíthet a feszültségszintek állítása, finomhangolása. Nem egyszerű elérni, hogy stabil legyen.
4/9 anonim válasza:
Javaslom tiltsd le a 4.magot. Ha ígyis rossz, 4.mag engedélyez, 3.mag letilt.
5/9 anonim válasza:
nem véletlenül van le tiltva.. de mindegy ha nem bírja ez van akkor 2-magos most nem omlik össze a világ amúgy is játékhoz ahhoz nem kell 4 mag.. nekem 1 magos na na :D
6/9 anonim válasza:
Vagy plusz feszültség, vagy BIOS frissítést próbáld meg, nekem is kb ugyanez volt amikor én előre teszteltet vettem.Frissítettem a BIOS-t és utána már jól működik.
Milyen alaplapod van?
7/9 A kérdező kommentje:
Alaplap: Gigabyte GA-MA770T-UD3
Plusz feszt is adtam már neki, de nem segített.
2011. márc. 15. 10:53
8/9 anonim válasza:
Add fel. Nem hibátlan a procid ezek szerint.
9/9 anonim válasza:
PRóbáld meg BIOS frissítéssel, hátha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!