Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Videókártya. De melyik gyártó?

Videókártya. De melyik gyártó?

Figyelt kérdés
ha én egy nVidia GTX 460-asban gondolkozom akkor azt melyik gyártótól érdemes megvenni?
2011. márc. 11. 23:37
1 2
 1/14 anonim válasza:
mind1! de én mondjuk előnyben részesíteném Pl a gigab.-ot ha gigab. lapom van
2011. márc. 11. 23:44
 2/14 A kérdező kommentje:

hogy hogy mind1? mind1 pl hogy jaunxingot vagy asus-t veszek? naneeee

ennyire nem vagyok láma....csak lemaradtam a vga trendeket illetőleg....nem vágom a sorrendet....

2011. márc. 11. 23:48
 3/14 anonim ***** válasza:

Szia! Manapság tényleg mindegy, kiváltképp, ha referencia modellt veszel!

A különbség jórészt a körítésben van, esetleg a hűtésben. A Gigabyte pl remek hűtőket szerel a kártyáira. Az ASUS-nál szinte csak a nevet fizeted meg, ahogy igaz ez az EVGA termékekre is, vagy például az XFX-re.

Zotac, Point of View, ASUS, Gigabyte, Gainward stb... szerintem mindegy. A hűtő alapján válassz és a dobozba csomagolt extrák alapján, ha ez számít. Régen még tényleg számított, de manapság már sokkal kevésbé.

2011. márc. 11. 23:51
 4/14 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Nekem pl van egy Gainward 9800GTX+ kártyám, referencia modell, csak Gainward matricával. Nekem járt hozzá DVI -> HDMI, DVI -> VGA átalakító és 2db Molex -> PCI-E 6-pin átalakító, plusz egy teljes verziós Tomb Raider Anniversary. Van amihez csak az átalakítókat kapod, vagy azt sem. Van amihez jár tuning program is...
2011. márc. 11. 23:53
 5/14 anonim ***** válasza:

nekem ez van:

[link]

2011. márc. 12. 00:41
 6/14 A kérdező kommentje:
de mondjuk tartósság szempontjából is teljesen mindegy?
2011. márc. 12. 07:07
 7/14 P.O.C. ***** válasza:

GPU és a VRAM ugyan az mindegyikben. Mondjuk olyan gyártót nem érdemes választani, aki azzal akar spórolni, hogy nem a jóval tartósabb és hőállóbb szilárd elektrolitos kondikat szerel a kártyáira. Bár ilyen ritkán fordul elő. Amúgy 23:53 teljesen igaza van.

A legfontosabb a hűtés, sok gyártó szintén csak spórolásból alul méretezi a hűtést, emiatt hangosabb lesz a kártya, és jobban is fog melegedni.

A körítés már teljesen másodlagos. Bár jól esik az embernek mikor 10 eFt értékű teljes verziós játékszoftvert is talál a dobozban. De ezek általában majdnem annyival drágábbak is.

2011. márc. 12. 08:50
 8/14 mate0117 ***** válasza:

szentem ez egész korrekt lenne

[link]

gyári OC , normális hűtő + gigabyte :)

2011. márc. 12. 10:10
 9/14 anonim ***** válasza:

Az előző remek kártyát ajánlott.

Az egyik barátomnak HD5850-e van a gigabyte-tól, az is ilyen hűtővel, csak az 3 ventilátoros. Nagyon hatékony és csendes, jók a gigabyte hűtők.

2011. márc. 12. 15:17
 10/14 BeerHunter ***** válasza:
GTX 460-ból az MSI a legjobb. Olyat vegyél.
2011. márc. 12. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!