Jó ez a gép játékhoz?
a gépem összerakása ott tart hogy egy amd phenom 2 x4 955 (3.2 GHz)"be" procit vettem, a többi cucc pedig a terv szerint:
-asus nVidia gts 450 1 Gb ddr5
-2x2 Gb kingston ddr3 ram (1600 MHz)
-és egy ezekhez kompatibilis alaplap
van olyan amin esetleg változtatni kéne, és ha igen miért?
olvasd el a kérdést! a proci az egyetlen amin már nem változtatok hiszen az már meg van....azonkívül nem hiszem hogy plusz 40 rongyért annyival többet tudna az i7....
de azért köszönöm az észrevételt...
Szia! Ha nem fullHD-ben akarsz játszani, hanem max 1680x1050 vagy 1600x1200 felbontásban, akkor remek kis gépezet lesz ez.
Nekem nagyon hasonló gépem van:
Gigabyte GA-MA770-UD3 alaplap
Phenom II X4 955 BE proci
2x2GB Geil DDR2 800MHz RAM
Geforce 9800GTX+ videókártya
Ma is helytáll tisztességesen.
Játékra pedig bármit mondanak, nem kell intel processzor. Annak az előnye csak munkában mutatkozik meg igazán.
Persze fontosnak tartom, hogy valami tisztességes tápot rakj a gép alá!
Egy 450W-os minőségi már elég, de ha bővítenél pl sok merevlemezt, egyebed, akkor egy 500-550W-os jobban megéri.
Ajánlom az FPS, Corair, CoolerMaster, Seasonic és Enermax gyártókat, tetszőleges sorrendben.
Ha fullHD-ben játszanál akár később, vagy most is olyan monitorod van, ajánlanék egy erősebb videókártyát. GeForce GTX460, vagy Radeon HD6850 - mindkettő remek vétel.
Előző: Szerinted melyik mai, vagy akár jövőbeli játékhoz nem elég 4GB ram? Amíg a játékok 32-bitesek, mindhez elég KELL hogy legyen, hiszen többet nem is tudnak használni.
Oké, ellenpélda: A crysis / crysis 2-nek van / lesz 64-bites változata is, de ez csak 1 játék jelenleg.
A kérdezőnek pedig: Ilyen gép mellé Win7 64-bitet ajánlok, NAGYON ERŐSEN.
én értem hogy jó az ati csak nemtudomért de nVidia jobban teccik...meg azt mondták h a ati-hoz kellenek később patch-ek meg ienek...
a vga-val kapcsolatos kommenteket megfogadom...
mindenkinek köszönöm a válaszokat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!