Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptop összekötve HDMI-vel mi...

Laptop összekötve HDMI-vel mi lehet a probléma? Többi lent

Figyelt kérdés
Vettem nemrégiben egy laptopot és összekötöttem a TV-vel HDMI kábellel és hiába áll be automatikusan a felbontás 1280x720-re (ez a tv max. felbontása) a kép két sarkából egy jókora darab nem látszik miért van ez mit csináljak vele? A képfelbontás nem állítható, klón módban és duálview módban is ez a bajom vele a laptopban egy Nvidia geforce GT 420m VGA van a tv samsung LCD pontosan nem tudom a tipusát
2011. márc. 11. 21:56
 1/3 A kérdező kommentje:
ja az oprendszerem Win 7 Ultimate 64 bit
2011. márc. 11. 21:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Pedig a felbontás jónak tűnik. 16/9-es a tv, a felbontásból gondolom? esetleg nézd meg a vga milyen felbontásra van állítva.
2011. márc. 11. 22:47
 3/3 A kérdező kommentje:
amint csatlakoztatom a HDMI-t a vga is beáll 1280x720 de ezt tudom állítani csak a tv-n nem változik semmi
2011. márc. 13. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!