Újraindul a gép. (? )
Tegnap már írtam kérdést ki, de ez most más felé irányul. Szóval az előzmény, hogy déltől váltogatva játszottak a tesók estig. Mikor hazamentem, mondtam, hogy most had szórakozzak egy kicsit. Hát nem annyira sikerült mert újraindult a gép. Többször is ez történt amikor ios hagytam ''hűlni''. Egy óra múlva nekiugrottam, de pár perc után újraindult... Még hagytam egy órát hűlni. Megint újraindult. Na mondom, akkor egy 20 órát pihen a gép... Most hazajöttem. Bekapcsolom, de újraindul...
(Egyébként laptopról írok).
Na de várjatok, mielőtt megadnátok az első teendőt!
Szóval be sem adja szinte a windows betöltése ablakot de már újraindul, nemhogy a profil kiválasztását... ---> Nem tudom tehát kikapcsolni a vezérlőpultban, hogy ne induljon újra automatikusan a gép, így nem tudom megnézni, hogy milyen kék képernyős hibaüzenetet ír ki. Kipróbáltam: biosban és csökkentett módban is újraindul...
Na ilyenkor mivan, hogy el sem jutok a window felhasználó választás képernyőig, de már újraindul?
Ha a BIOS-ban is újraindul, akkor szinte biztos, hogy hardverhiba.
Az újraindulások leggyakoribb oka a haldokló tápegység, persze lehet alaplap...
Ha nem értesz hozzá, akkor add szervizbe.
Ennek 2 tipikus oka lehet:
-Túlmelegedés (Esetleg hibás dióda)
-Haldokló tápegység
Kikéne pucolni a gépet, és utána megnézni mi történik.
Túlmelegszik? 30 másodperc alatt vagy még annyi sem? :-O :-O Azigen...
550W tápegység van, és kb 2-3 éve vettem :'-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!