Milyen foglalata van a procimnak?
Mert alaplapot szeretnék cserélni. Későbbiekben procit is csak egyszerre nem meg.
Procim adatai:
Intel(R) Celeron(R) CPU 2.80GHz
2793.190 MHz
256 KB
ui.: Linux ubuntu-m van (csak a progik miatt)
Elég kevés adatot adtál meg, megadhattad volna az alaplapod típusát is nem azért... :-/
LGA 775-ös amúgy szerintem, ennyi adatból nem mondom biztosra.
Ha minden igaz és jót néztem akkor: MSI ms-7143 VER 2B
Remélem ez az.
Én úgy tudom, hogy 1155-öt nem lehetett egy ideig kapni és most is nagyon szűkös a kínálat az 1156-hoz képest, de lehet tévedek.
1366 meg még nagyon drága, de ha van pénz, akkor határ a csillagos ég.
Én most raktam össze egy 1156-os gépet és azt kell mondjam eddig maximálisan teljesíti az elvárásokat.
Corei3 proci teszi a dolgát a 4GB Kingston Hyperrel egyetemben.
775-re már tényleg nem érdemes beruházni, hagyd meg amid van aztán, ha lesz egy kis pénzed építs egy "56-os rendszert, de csak okosan!
"1156 vegyél az a jobb"
Szakmai válasz tényleg...Az 1155-ös(i5-ről beszélek elsősorban) procik az 1156-osok fogyasztásán képesek produkálni az 1366-os procik teljesítményét. Az i5-2300 az előző generációs i7-920-al képes versenyre kelni. Arról nem si beszélve, hogy az i7-2600 minden 4 magos I7-et maga mögött tudhatott, s felette csakis a 6 magos intelek állnak.
ja és fizesse meg aki bírja b+!
1156 olcsó, jó és egy átlagos/gamer felhasználónak tökéletes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!