Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptopbarát játékok?

Laptopbarát játékok?

Figyelt kérdés
Kaptam egy használt HP 6720s laptopot(Intel Core 2 Duo CPU 1,60 GHz, 1 GB RAM, 384 MB integrált video card)és nem igazán futnak rajta azok a játékok, amelyek papíron megfelelnek a rendszerkövetelményeknek. Gondolom, hogy ez a laptop nem igazán játékra való, de valami tanácsot szeretnék kérni, hogyan tudnám fejleszteni, hogy mégis lehessen rajta játszani 3-4 éves játékokkal.
2011. márc. 10. 10:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Sehogy. Illetve hogy ramot azt lokhetsz meg hozza, de oriasi teljesitmenynovekedes nem lesz, mert jatekok az Intel X3100 miatt nem igazan mennek es azt nem hinnem hogy lehet cserelni.
2011. márc. 10. 10:30
 2/7 A kérdező kommentje:
Rossz hír, de köszi a választ.
2011. márc. 10. 10:41
 3/7 anonim ***** válasza:

Dobj bele egy giga ramot és a biosban állítsd maxra a videó memóriát.

Amik el futnak: unreal 2004, half life2, rc cars, counter strike 1.6 de a 2 is hibátlanúl, plants vs. zombie, halo, pain killer, far cry. Amiket eddig teszteltem.

Nekem is ilyen konfigom van csak acerben.

2011. márc. 10. 10:55
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet, kipróbálom.
2011. márc. 10. 10:57
 5/7 A kérdező kommentje:
Az Imperial Glory, SW: Empire at war, Medieval Total War tökéletesen fut, a Rome Total War-ból néha már kidob egy hibaüzenettel, a War Leaders már élvezhetetlenül szaggat, többet nem próbáltam eddig. Remélem a RAM bővítéssel és a BIOS-beli átálítással jobb lesz a helyzet
2011. márc. 10. 11:16
 6/7 vem válasza:
Általában ha kikapcsolod az élsimítást, árnyékokat, shader effekteket, akkor el szoktak menni a régebbi címek. Illetve ha retro-barát vagy, akkor dosbox és NES/SNES/PSX stb. emulátoros játékok :)
2011. márc. 10. 12:25
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget
2011. márc. 10. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!