Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik a jobb processzor az...

Melyik a jobb processzor az Intel Core 2 Duo vagy az AMD Phenom Triple-core és miért. Vagy egyforma?

Figyelt kérdés
2009. febr. 19. 20:19
 1/9 anonim ***** válasza:

Attól függ mire használod. De szerintem játékra használnád, akkor meg AMD. De attól is függ hogy melyik tipúsú-t nézed.

Én AMD-t használok tökéletesen megvagyok elégedve vele.

a 3magos alapból kezeli a 1066 os ramokat de viszont az Intelnél komolyabb 2magost kell nézni ahoz (intel 33e FT, AMD 24e ezek mind a 2 amit néztem a legolcsobb ami kezeli az 1066Mhz Ramokat.

Nagyából enyi...olcsobb és jobb is.

majd jönnek itt az intel vélemények hogy menyivel jobb.

Intelt inkább cégek-iskolák stb használ...

2009. febr. 19. 21:52
 2/9 anonim ***** válasza:

Ez a felhasználás módjától függ.

Itt meg tudod nézni, hogy hogyan végeznek egymáshoz képest a processzorok különböző típusú nyüstöléseknél:

[link]

Azonos áron azonos képességű processzort tudsz venni AMD-Intel részből. Az Intel termékei azért érik meg jobban ettől függetlenül, mert nagy tuningpotenciált rejtenek magukban, illetve alacsonyabb a fogyasztásuk.

2009. febr. 20. 10:10
 3/9 anonim ***** válasza:

Én AMD párti vagyok és nekem egy AMD Phenom-II 940 X4 van most vettem és idéig Tökéletesen megvagyok elégedve !!!!!!!!!!!!!

Nagyon JÓ

2009. febr. 20. 14:19
 4/9 anonim ***** válasza:

2. válaszolo nak megy...

Lehet hogy alacsony a fogyasztása de az sajnos meg is látszik a teljesitémény!

2009. febr. 20. 15:03
 5/9 anonim ***** válasza:

-előző-

*teljesítményén*

sry

2009. febr. 20. 15:04
 6/9 anonim ***** válasza:

15:03-as válaszolónak:

Egy E8500 TDP-je 65W, míg egy AMD Phenom™ II X3 710 95W TDP-vel bír. Teljesítményben közel azonosak.

Egyébként nem vagyok elvetemült Intel fan. Sőt... Örülök, hogy az AMD Phenom II jól sikerült, szívesen vennék is, ha lenne miből. :)

2-es válaszoló

2009. febr. 20. 15:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Bocsi már , hogy én is kérdezek:a AMD Phenom II mit tud? Nekem egy AMD 3200+ procim van egy ASUS M2V alaplapban. Most akarom kicserélni egy 5200-asra. Mi a külömbség?
2009. febr. 28. 21:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Ja, bocs! Mármint az AMD Phenom II , és az 5200+ között!
2009. febr. 28. 21:11
 9/9 anonim válasza:
Alap az AMD egymagos processzorjait is általában dupla magosnak látják a szoftverek szóval egy 3 magos AMD az kinyom egy 6 magos Intelt :) Mindenképp AMD az Intel ratyi -.-
2011. máj. 15. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!