Melyik a jobb processzor az Intel Core 2 Duo vagy az AMD Phenom Triple-core és miért. Vagy egyforma?
Attól függ mire használod. De szerintem játékra használnád, akkor meg AMD. De attól is függ hogy melyik tipúsú-t nézed.
Én AMD-t használok tökéletesen megvagyok elégedve vele.
a 3magos alapból kezeli a 1066 os ramokat de viszont az Intelnél komolyabb 2magost kell nézni ahoz (intel 33e FT, AMD 24e ezek mind a 2 amit néztem a legolcsobb ami kezeli az 1066Mhz Ramokat.
Nagyából enyi...olcsobb és jobb is.
majd jönnek itt az intel vélemények hogy menyivel jobb.
Intelt inkább cégek-iskolák stb használ...
Ez a felhasználás módjától függ.
Itt meg tudod nézni, hogy hogyan végeznek egymáshoz képest a processzorok különböző típusú nyüstöléseknél:
Azonos áron azonos képességű processzort tudsz venni AMD-Intel részből. Az Intel termékei azért érik meg jobban ettől függetlenül, mert nagy tuningpotenciált rejtenek magukban, illetve alacsonyabb a fogyasztásuk.
Én AMD párti vagyok és nekem egy AMD Phenom-II 940 X4 van most vettem és idéig Tökéletesen megvagyok elégedve !!!!!!!!!!!!!
Nagyon JÓ
2. válaszolo nak megy...
Lehet hogy alacsony a fogyasztása de az sajnos meg is látszik a teljesitémény!
15:03-as válaszolónak:
Egy E8500 TDP-je 65W, míg egy AMD Phenom™ II X3 710 95W TDP-vel bír. Teljesítményben közel azonosak.
Egyébként nem vagyok elvetemült Intel fan. Sőt... Örülök, hogy az AMD Phenom II jól sikerült, szívesen vennék is, ha lenne miből. :)
2-es válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!