Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Intel Core Q8400 milyen?

Intel Core Q8400 milyen?

Figyelt kérdés

Az érdekelne hogy meddig lehet húzni?

És hogy mennyire nagy a teljesítménye?(Pl:Egy GTA4,Maffia2,Dragon Age2-t)elvisz Very High-on?

Tudom hogy amatőr kérdések de nem vagyok valami nagy gépkocka!:D

16/L

2011. márc. 8. 15:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha nem vagy kocka miért érdekel, hogy meddig lehet húzni? :P

Amúgy én már nem vennék ilyen procit, már 2 éves. Inkább i5-öt vegyél.

2011. márc. 8. 15:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Minek húzni...
2011. márc. 8. 15:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem Q8200-am van és 3.1 gigán simán megy, de tulajdonképpen ez még M1 steppinges, a Q8400 már valószínűleg R0, szóval az még 3,4-et is vinné szerintem lazán, és tulajdonképpen elég jó processzor, csak a kicsi L2 chache miatt lehetnek vele gondok, de az általad felsorolt játékokban tökéletes lesz. De adok még egy tanácsot, ha komplett gépet veszel,akkor inkább core I3-at vagy I5-öt vegyél helyette, persze hamár van LGA 775-ös lapod és csak bővítesz, akkor abban az esetben tökéletes lehet a Q8400, vagy egy a Q9000-es szériából,ha találsz hasonló árban,azokban már normális a gyorsítótár mérete
2011. márc. 8. 15:40
 4/6 A kérdező kommentje:

1.válaszoló:Nem azt mondtam hogy nem vagyok kocka hanem hogy gépkocka nem vagyok ez szerintem nem ugyan az!:pÉs ha jól tudom az i5-ös procikhoz 1156 foglalatú alaplap kell nekem meg 775-ös:P

3.válaszoló:Köszi ilyen válaszra voltam kíváncsi!

Szerintem Q8400 lesz a befutó!

De amúgy a pl egy Intel i5 750 mittől jobb mint egy q8400 a cache több az i5-ön de én úgy tudom hogy az a játékot túlzottan nem befolyásolja!Javítsatok ha tévedek!

2011. márc. 8. 15:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Az i5 750 felépítésében különbözik a core2-es cpuk-tól, tehát teljesen más microarchitectura,illetve továbbcsiszolt, rengeteg új optimalizáció,és új utasításkészletek.Ezáltal sokkal kiegyensúlyozotabb a processzor számítási hatásfoka, tehát még azonos órajelen is fürgébb egy I5-ös.Az energigazdálkodásról nem beszélve. De mint mondtam hamár csak bővíteni akarsz akkor tökéletes lesz a Q8400 is, annyival nem nyújt többet az i5, hogy megérje miatta az egész gépet kicserélni. :)
2011. márc. 8. 16:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Na ilyet se láttam még, hogy egy csaj tudja mi az az LGA 775 :D
2011. márc. 8. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!