2/6 anonim válasza:
Én ebből vettem pont a napokban a lézeres verziót, pont ugyaninnen: [link]
Eddig meg vagyok vele elégedve
3/6 A kérdező kommentje:
és a görgője az ilyen akadós?
2011. márc. 8. 11:48
4/6 anonim válasza:
Ha arra gondolsz hogy érezni görgetéskor a "fokokat" ahogy görgeted akkor igen, de nem akad meg vagy ilyesmi ha arra gondolsz, weblapot is rendesen lehet vele gördíteni, én inkább precíznek nevezném, mint akadósnak. Sőt az enyémnél szoftveresen állítható a görgetés érzékenysége is, tehát ha úgy állítod be akkor egy oldalt egy pici mozdítással az aljáig gördítesz, vagy ha úgy tetszik akkor többet kell rajta tekerni ugyanannyi elmozdításhoz.
5/6 A kérdező kommentje:
Ok, köszi a válaszokat
2011. márc. 9. 07:56
6/6 anonim válasza:
Jó a fogása, pontos és szép. Egy hátránya van hogy bal klikknél ha kicsit is tapad az ujjad akkor felrántja a gombot és rezonáló hangot ad. kissé zavaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!