7300gt vs 8400gs, melyik a jobb?
Tudom, hogy nem ezek a legújabb kártyák ... de nekem egyenlőre ilyenre jut.
Szóval az a kérdésem, hogy korábban volt egy
8400gs 64bit 512mb,
most pedig egy
7300gt 128bit 256mb.
Nagy visszalépés? Illetve ugye látjátok, hogy egyiknél több a bit, de a mb kevesebb.
Egyébként 2Gb ddr-2 ramom van, meg intel dual 6500 proci asszem 2,9 de lehet húzni. Az újabb játékokhoz hogy elfussanak elég lesz majd a jövőben, ha jut rá, csak a videókártyán bővíteni?
Szia! Szerintem nincs értelme ilyet kérdezni, csak mindenféle találgatást fogsz itt hallani... Ajánlom, hogy keress rá a '7300gt test' és '8400gs test' szavakra, rengeteg teljesítményadatot fogsz látni. Ki kell választani az összemérhetőeket, a te esetedben pl. 3D-renderelést, vagy akár videókódolást, és összehasonlítani.
Szerintem biztos, hogy a 8400GS a 'jobb', mert újabb technológia, de meg kell nézni a teszteket, az egyértelműen megmondja.
Profi videokártya mellett a processzor valószínűleg játékra egy ideig még jó lesz, de csak akkor, ha az alaplap chipkészlete is gyors, megbízható. A memóriát mindenképp érdemes kibővíteni.
Köszi,
Igen, az alaplap jófajta támogatja a quados prickat is,
mégegy 2 gb-s ram meg talán 6000 körül van, tehát az se lesz gond...
Az új videókártya lesz nagyobb kiadás majd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!