Melyik a jobb processzor?
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4200+ (2 CPUs), ~2.2GHz
vs
AMD X2 DUAL CORE 2X3100MHZ AM3
Lopott? Miért lenne lopott?xD
AZ első az egyik haveromnak van és a 2. nekem lesz, de akkor nekem jobb lesz a processzorom, köszi 1. válaszoló :P
Kedves utolsó!
Kár volt egy egész mondatot leírnod, a "primitív vagyok" kétszavas fogalommal egyszerűbben elérted volna a mondanivalód célját. Mellesleg ha ilyen mélyenszántó gondolatok jutnak csak eszedbe, jobb ha inkább meghúzod magad úgy,mint a katéteres betegnek a f@sz a gatyájában. ;)
Ha az AMD vallomásaira gondolsz, akkor sajnos ki kell ábrándítsalak,hogy nem arra irányult a megjegyzés, hanem arra, ahogy megnyilvánultál. Például aztmondtad akkor ne is vegyen AMD cpu-t, de gondolom akkor gépet se vegyen igaz?Mert az összes gyártó licenc-el egy csomó mindent. :)
Nem hiszem,hogy ezen fog múlni a dolog, nem jogászként veszel gépet,hanem felhasználóként, akit ebben az esetben a teljesítmény érdekel. :)
De szerintem hagyjuk a dolgot, mert nincs értelme veled vitáznom, a feléd intézett mondanivaló kútba dobott szó.
A licencekkel semmi bajom, természetes és tisztességes dolog. Gépet is vegyen, de arról és nem tudok megfeledkezni, hogy az AMD lopkotta össze a chipnek valót annak idején. Nem tudom emlékszel-e arra amikor az egyik intel cpu egy számítást rosszul végzett el, az intel visszahívta és érdekes módon az amd-nek is ugyan ez volt a gondja.
Szíve joga eldönteni melyiket veszi én csak tanácsot adok. Komolyan.
tegnap 20:27
Te meg emlékszel arra, mikor az AMD procit koppintotta le az Intel?
Ha nem ismered a történelmet, ne akarj okos lenni! Menj a sarokba, aztán nézz utána a dolognak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!