Sony Vegas 8 videók lassítása szépen, hogy?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy kell lassítani de hogy kell olyan szépen lassítani hogy a a lassított felvétel is egyre jobban lelassulva kezdődjön és egyre jobban felgyorsulva gyorsuljon fel és a közbe a hang is lelassuljon? Nekem az a bajom hogy a lassítás mindig ilyen hirtelen kezdődik a vidibe ha hirtelen pl egy ollie-t ki akarok vágni lassítva de a többit normál sebességen akarom.
Pl: http://www.youtube.com/watch?v=3t-Brgd8qkc
ebbe a videóba 0:40 től kezdve szerintem érteni fogjátok hogy miről beszélek.
Ha Sony Vegassal nem lehet akkor tudtok ajánlani valami jobb szerkeztőprogit After Effect's-en kívül ?
Előre is köszönöm a segítséget : ).
2011. márc. 6. 11:28
1/2 anonim válasza:
2/2 anonim válasza:
after effecten kívül????? csak hogy az after effect hatszor körbe veri a sony vegast de mindegy meg jobb is.. mivel már egy éve használom és kifogástalan, jobb mind ez a fos sony vegas egyébként 100 hogy ezt is after effectel csinálták..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!