Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan húzzam a procit?

Hogyan húzzam a procit?

Figyelt kérdés
AMD Phenom II x4 965 BE
2011. márc. 3. 19:02
 1/5 anonim ***** válasza:

1. fogj egy két méteres madzagot

2. kösd át a madzaggal a processzort.

3. húzzad magad után. (kiegészítés: ha legalább 5 méteres madzagot használsz, el is tudod dobni, és magad felé tudod húzni.)

2011. márc. 3. 19:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Bírom amikor valaki elbagatelizálja a kérdést kedves első, csak aztán ne vidd túlzásba:)

A procit a BIOS-on belül tudod húzni (bekapcsnál püföld a DEL-t), persze vannak rá szoftverek is de az elég csíra módszer. Arra figyelj, hogy kb minden 2% húzás után 2-4 órát kell keményen terhelni a procit, mert ha túlhúzod hibákat okozhat.

Én nem ajánlom a tuningot, mert 1.nem véletlen korlátozzák 2.tapasztalat: 1 év után lefüstölt a alaplapom, pedig 10%-ot húztam és a hőmérséklet mindig rendben volt 3.nem okoz látható teljesítménynövekedést

Na ez jó hosszú lett.

2011. márc. 3. 19:14
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ:) ez legalább hasznos volt, nem úgy mint az a madzagos hülyeség
2011. márc. 3. 19:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Direkt írtam, amit írtam.

Ha valaki így teszi fel a kérdést, nem valószínű, hogy ért a tuningoláshoz, és ész nélkül fogja a szorzót, és a feszültséget emelni a biosban. A hűtés a processzorán, valószínűleg teszkó gazdaságos minimál-hűtés, tehát kevés lesz a tuninghoz, mivel AMD processzorról beszélünk, hajlamos a melegedésre. Egyébként mellékesen megjegyzem, hogy egyes alaplapoknál, a biosba az F2 nyomogatásával lehet belépni. Viccnek szántam az első választ, de okkal.

2011. márc. 3. 19:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha ésszel csinálod, és tudod is mit csinálsz, akkor ki lehet belőle sok pluszt hozni lényeges élettartam csökkenés nélkül. De ha ész nélkül húzod és olyanokat állítgatsz ami fogalmad sincs, hogy mi akkor ne lepődj meg ha füstöl a lap.
2011. márc. 3. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!