Hogyan húzzam a procit?
1. fogj egy két méteres madzagot
2. kösd át a madzaggal a processzort.
3. húzzad magad után. (kiegészítés: ha legalább 5 méteres madzagot használsz, el is tudod dobni, és magad felé tudod húzni.)
Bírom amikor valaki elbagatelizálja a kérdést kedves első, csak aztán ne vidd túlzásba:)
A procit a BIOS-on belül tudod húzni (bekapcsnál püföld a DEL-t), persze vannak rá szoftverek is de az elég csíra módszer. Arra figyelj, hogy kb minden 2% húzás után 2-4 órát kell keményen terhelni a procit, mert ha túlhúzod hibákat okozhat.
Én nem ajánlom a tuningot, mert 1.nem véletlen korlátozzák 2.tapasztalat: 1 év után lefüstölt a alaplapom, pedig 10%-ot húztam és a hőmérséklet mindig rendben volt 3.nem okoz látható teljesítménynövekedést
Na ez jó hosszú lett.
Első vagyok.
Direkt írtam, amit írtam.
Ha valaki így teszi fel a kérdést, nem valószínű, hogy ért a tuningoláshoz, és ész nélkül fogja a szorzót, és a feszültséget emelni a biosban. A hűtés a processzorán, valószínűleg teszkó gazdaságos minimál-hűtés, tehát kevés lesz a tuninghoz, mivel AMD processzorról beszélünk, hajlamos a melegedésre. Egyébként mellékesen megjegyzem, hogy egyes alaplapoknál, a biosba az F2 nyomogatásával lehet belépni. Viccnek szántam az első választ, de okkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!