Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Valami kattogós hangot add ki...

Valami kattogós hangot add ki a számítógép 2-3 percenként. Olyan kettőt hármat kattog. Ez mi lehet?

Figyelt kérdés
2011. márc. 3. 15:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ennyire rövid leírásból halvány lila gőze sem lesz senkinek, hogy mi kattoghat a gépedben. Amég nem füstöl nincs baja amúgy...
2011. márc. 3. 15:46
 2/11 anonim ***** válasza:

Pontosabban,addig jó a gép míg benne van a füst...ha kijön belőle,utánna nem lesz jó. :)

Nem a floppy-t csekkolja??

2011. márc. 3. 17:06
 3/11 anonim válasza:
Nagyon sok minden, köztük a haldokló merevlemez is,de többre mész, ha belekukkantasz a rendszernapló üzeneteibe..
2011. márc. 5. 09:54
 4/11 anonim ***** válasza:
vagy a win7 vagy az asus hibája, de mind tesómnak a 3 éves gépében, mind nekem újkorától van olyan, hogy elkezd kattogni. legvalószínűbb, hogy a hdd.
2011. márc. 5. 15:24
 5/11 anonim ***** válasza:
A merevlemez kattog. Az olvasó fej néha kicsapódik oldalra (Notebook?)
2011. márc. 5. 15:38
 6/11 anonim válasza:
Én olyanról is hallottam, hogy a winchester esetében elszakad valami, és akkor az adhat ki ilyen hangot. Ami nem jelent sok jót. Szerintem nézesd meg valakivel, aki ért a gépekhez, ha tudod.
2011. márc. 6. 09:36
 7/11 anonim válasza:

Utolsó válaszadó vagyok:

A winchestert, csak laptop esetében hallottam, ha asztali géped van, akkor nem biztos, h ez a gond.

2011. márc. 6. 09:37
 8/11 anonim ***** válasza:

95% hogy a HDD

Ha laptopod van akkor energiatakarékosságból ki-be kapcsolgat, ezek az un load/unload ciklusok... ezzel az a gáz, hogy véges számú ilyen ciklusra van tervezve a winyód, úgy 300-600ezer közöttire. Everesttel érdemes csekkolni, hogy hol tart ez a számláló. Van rá egy jó program, quietHDD a neve.

Ha asztali gép, akkor lehet haldoklik a winyó, érdemes belenézni a SMART-ba szintén everesttel. Lehet cserés lesz nemsoká.

2011. márc. 7. 07:31
 9/11 anonim válasza:
Ez sanszos hogy a vinyó lesz és hamarosan el fog szállni. Szerintem ha van rajta fontos anyagod akkor még most mentsd le. Nálam is így kezdődött, kattogással és nemsokára el is szállt.
2011. márc. 7. 10:12
 10/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. :) Mint később kiderült, hogy a winyo volt és sajnos el is szállt.
2011. márc. 8. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!