Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ki tudná hajtani ez a proci...

Ki tudná hajtani ez a proci ezt a VGA-t? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

A CPU egy AMD Athlon II X2 250-es. Le szeretném cserélni a VGA-mat valami jobbra és ezt találtam.

[link]

Ezt ki tudja hajtani vagy inkább vegyek kisebbet (pl. HD5750)?

2011. márc. 1. 17:21
 1/8 A kérdező kommentje:
Ui.: úgy 30000 Ft a keret és nem akarok használtat venni :)
2011. márc. 1. 17:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát szerintem Éppen hogy ki tudja hajtani, de nem biztos!a ddr5-ös kártyák leginkább már Phenom procit igényelnek, mert abba 3 gyorsítótár van és így többet tud kihozni a kártyákból!
2011. márc. 1. 17:28
 3/8 anonim ***** válasza:

És a phenom prociknál még annyi az előnyös, hogy egy 2 magos felés egy 4 magos athlonnal! :D

Igaz én Inteles vagyok de informatikai részen dolgozok!

És felőlem megveheted ezt a karit, mert kitudja hajtani de éppen nagyon a határeset! De ezt élesbe kell kideríteni :D

2011. márc. 1. 17:31
 4/8 anonim ***** válasza:

Nemtom miért mindenki az ipon-on nézelődik.

Memóriatípusra is csak annyit ír hogy GGDR5 de hogy konkrétan hány Mhz-en jár az felejtős. Meg le nem írná a VGA mag órajelét. Az már luxus nekik.

2011. márc. 1. 19:47
 5/8 anonim ***** válasza:

Vedd meg nyugodtan. Rosszul így se, úgy se jársz vele. :)

Amúgy, hogy ki tudja-e hajtani az sokmindentől függ: a játéktól, a felbontástól, a grafikától stb.

Még egy i7 sem képes kihajtani egy 5870et egy játéknál 640*480as felbontásban minimum grafikán. (ilyen grafikán a videókártyának nincs sok dolga, vagyis nagyon nagy fpst produkálna, viszont a processzornak ugyanannyi dolga van, mint akármilyen nagyobb felbontáson, mivel pl. a sz.gép által irányított ellenfelek ugyanúgy kell mozogjanak stb., ezért a videókártya mindig pihengetne, megvárva a processzort...)

2011. márc. 1. 19:55
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Az iPon fórumain is nézelődtem és ott is jó párosításnak tartják.

mezarius-nak: én azért iPonozok, mert több webshopból is rendeltem már és ez a legszimpatikusabb. Szerintem másnak is ugyanúgy tetszik.

2011. márc. 1. 20:17
 7/8 A kérdező kommentje:
Azt még kifelejtettem, hogy az órajelek és egyéb más dolgok megkeresésében ott a Google. :)
2011. márc. 1. 20:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem teljesen.

Prohardveren a legutóbbi párválasztós teszt válaszol a kérdésedre:

[link]

2011. márc. 1. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!